Πώς γίνεται να φωτογραφίζεσαι με αγνώστους σαν να έχεις μακροχρόνια σχέση;

Οι φωτογραφίες μιας 24χρονης αποδεικνύουν πως ΟΛΑ γίνονται.

Ο περισσότερος κόσμος (όλος δηλαδή), φτιάχνει Tinder για να κάνει σεξ. Αυτό δεν ισχύει και για τηνMarie Hyld, η οποία αναζητούσε και αναζητά εντελώς διαφορετικά πράγματα. Πιο kinky. Αλλά όχι από σεξουαλικής άποψης. 

Η 24χρονη φωτογράφος άνοιξε λογαριασμό στο εν λόγω μέσο κοινωνικής (και σεξουαλικής) δικτύωσης, ψάχνοντας για άντρες ή γυναίκες που δεν έχουν πρόβλημα να συναντηθούν και να φωτογραφηθούν μαζί, παριστάνοντας ότι έχουν σχέση.

Το κίνημα της Marie λέγεται Lifeconstruction και το ερέθισμα για να το ξεκινήσει δόθηκε από μία κοινή παραδοχή που κανείς μας δεν αρνείται, αλλά και κανείς δεν κάνει κάτι για να την αλλάξει: Το πώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κυριεύσει τις ζωές μας, τις στιγμές μας, την ουσία και το νόημά τους. 

Έστησε, λοιπόν, τέτοιες στιγμές και εικόνες, έστω και σκηνοθετημένες, για να περάσει αυτό ακριβώς το μήνυμα.

Τραγική ειρωνεία; Τον άντρα με τον οποίο έχει σχέση εδώ και 4 χρόνια, τον γνώρισε μέσω Tinder. Άρα, μάλλον είναι κι αυτή μία από εμάς. Απλά, σκέφτεται και πράττει λίγο διαφορετικά.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που τράβηξε, και στις οποίες συμπρωταγωνιστεί με αγνώστους: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies