10 πραγματάκια της καθημερινότητας που κάνουμε ΕΝΤΕΛΩΣ λάθος

Όχι τίποτα άλλο, ταλαιπωρούμαστε κιόλας.

Ελάτε, παραδεχτείτε το: Χρειάστηκε να γίνουμε ολόκληροι άντρες για να μάθουμε πώς σπας τα κομμάτια μιας Toblerone. Έτσι δεν  είναι; Δεν φταίμε εμείς. Οι εταιρείες αυτών των προϊόντων φταίνε που στους «όρους χρήστης» δεν έχουν βάλει προαπαιτούμενο «μεταπτυχιακό», για να ανοίξεις ή να καταναλώσεις τέτοιες συσκευασίες.

Τα ωραιότερα πράγματα λέει στη ζωή είναι πράγματα. Αρκεί να ξέρεις πώς ανοίγουν. Γιατί, υπάρχουν κάποια, όντως πολύ ωραία πράγματα, που ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας, αλλά δυσκολεύουν τη ζωή μας. Και για να τα απολαύσεις είναι λες και τερματίζεις πίστες. Νομίζοντας δε, ότι είναι μέρος του παιχνιδιού. Ότι για να φτάσεις στον παράδεισο της γεύσης, πρέπει πρώτα να περάσεις από 10 πίστες της κολάσεως. Και φυσικά, ότι πρέπει πάντα να γίνει μία ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ζημιά: Να χυθεί το γάλα, να κόψεις το χέρι σου με την άκρη του χαρτιού, ή να καταλήγεις να τρως τον τελευταίο σπόρο ενός φρούτου. 

Όπως σε αυτά τα 10 παραδείγματα που ακολουθούν, στα οποία κάνουμε ΠΑΝΤΑ λάθος, αλλά εμείς σου δείχνουμε τον σωστό τρόπο:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved