Προπονητής MMA χτυπάει πωλήτρια επειδή του ζήτησε να βάλει μάσκα

Εκείνη απλά του ζήτησε να βάλει τη μάσκα του.

Απίστευτο ξύλο από προπονητή ΜΜΑ σε πωλήτρια που αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει επειδή δεν φορούσε μάσκα για τον κορονοϊό!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στο χωρίο Novyi Svit (σημαίνει νέος κόσμος) της Κριμαίας, όπου ζουν μόλις 1200 άνθρωποι, με έναν προπονητή ΜΜΑ από την Αγία Πετρούπολη να φτύνει και να χτυπάει βάναυσα μια πωλήτρια σε μίνι μάρκετ, η οποία αρνήθηκε να εξυπηρετήσει αυτόν και τη σύντροφό του επειδή δεν φορούσαν μάσκα για τον κορονοϊό!

Ο τύπος εμφανίζεται στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος να μπαίνει στο μαγαζί με τη σύντροφό του. Αμφότεροι δεν φορούν μάσκα.

Αυτή είναι η απόλυτη μάσκα για την πανδημία. 

Η πωλήτρια, λοιπόν, πιάνει κουβέντα σε υψηλούς τόνους με την κοπέλα, με τον ήρεμο, αρχικά, προπονητή να βγαίνει έξω, αφήνοντας τις δυο γυναίκες να μαλώνουν. Η σύντροφός του, τελικά, βγαίνει με τα πολλά και εκείνη από το μαγαζί, καθώς η πωλήτρια παραμένει ανένδοτη: Χωρίς μάσκες δεν θα τους εξυπηρετήσει.

Το ζευγάρι φεύγει, για να επιστρέψει, ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα μετά, με την κοπέλα να κρατάει κινητό, για να απαθανατίσει αυτό που θα ακολουθήσει...

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τους καλύτερους μαχητές του MMA:

 

Ο άνδρας μπαίνει, έξαλλος τώρα, στο κατάστημα, φτύνει την πωλήτρια και πάει να φύγει με την κοπέλα. Η πωλήτρια, όμως, τον παίρνει στο κυνήγι, ενώ φαίνεται και κάτι να του πετάει. Έξω πια από το μαγαζί γίνεται κανονικός χαμός, με τον τύπο να σπρώχνει και να χτυπάει βάναυσα τη γυναίκα, βάζοντάς τη ακόμα και κάτω, στην άσφαλτο!

Τελικά, ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου και έγινε η αποκάλυψη ότι είναι προπονητής του ΜΜΑ από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας και παραθερίζει αυτή την περίοδο, του lockdown, στην Κριμαία.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις το σοκαριστικό βίντεο:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved