Οι RATM τα χώνουν άσχημα στον Νάιτζελ Φάρατζ για λογοκλοπή
Και η φάση είναι «fuck you, you will do what we tell you».

Τα πράγματα έχουν ως εξής. Ο Νάιτζελ Φάρατζ τρέχει μία δική του ραδιοφωνική εκπομπή που φέρει το όνομα «Nigel Farage Against the Machine». Αυτή η ονομασία άναψε τα λαμπάκια των Rage Against The Machine, μαζί και τα αίματα, αφού το clopyright του Βρετανού πολιτικού που ανήκει στην έξω δεξιά σε συνδυασμό με το ιδεολογικό χάσμα που χωρίζει αυτόν με τη γνωστή μπάντα έφερε μηνύσεις.

Οι RATM έβαλαν τον δικηγόρο τους να παραδώσει ένα εξώδικο στον Φάρατζ, μέσω του οποίου χαρακτηρίζει την ονομασία της εκπομπής του ως «παράνομη εκμετάλλευση» και απαιτεί την άμεση αλλαγή του ονόματος ή αλλιώς την οριστική διακοπή της, αφού δεν υπήρχε συγκατάθεση της μπάντας για να χρησιμοποιήσει το βαφτιστικό της στο podcast του.

 

rage against the machine nigel farage

 

 

Βέβαια και να τους ζητούσε την άδεια, δυσκολάκι να την έπαιρνε. 

Το καταλαβαίνει κανείς από αυτά που ισχυρίζεται η πλευρά της μπάντας, μέσω των δικηγόρων της: «Οι RATM έχουν αποδοκιμάσει δημόσια την δεξιόστροφη ιδεολογία που εκπροσωπείτε επί δεκαετίες. Η ρητορική ενάντια στους πρόσφυγες, η έλλειψη κοινωνικής αλληλεγγύης, ο ρατσισμός και η ξενοφοβία που εκπροσωπεί ο λόγος σας βρίσκονται στην αντίπερα όχθη από τις απόψεις του συγκροτήματος. Έτσι, η αξιοθρήνητη προσπάθειά να συνδεθείτε με τους RATM είναι ανεξήγητη. Όποιο και αν είναι το κίνητρο σας καλούμε να σταματήσετε. Αλλάξτε το όνομα. Σας προτείνουμε τον Donald Trump».

Ωραία πραγματάκια ρε φίλε. Νάιτζελ, θα χορέψεις.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved