Ξέρεις τι λείπει από τη βιβλιοθήκη σου; Το νέο φωτογραφικό άλμπουμ των Ramones λείπει

Hey oh let's go!

Ένας από τους ογκόλιθους τις παγκόσμιας μουσικής που είχε μανατζάρει ο γνωστός ατζέντης, Danny Fields ήταν οι Ramones. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Όταν το 1974 τους πρωτοείδε να μεθάνε έναν ολόκληρο μουσικό κλαμπ, το CBGB της Νέας Υόρκης, έσπευσε να τους κλείσει.

Έκτοτε και για τα επόμενα τρία χρόνια, ο Danny φρόντιζε να απαθανατίζει κάθε τους στιγμή, είτε αυτή ήταν μία από τις αμέτρητες που ζούσαν παρέα στις περιοδείες τους, είτε στα ξέφρενα πάρτι, είτε από την προσωπική τους ζωή, μέχρι των αγών Ramones και της μπάντας τους να γίνει pop κουλτούρα.

Έφτασε έτσι να φτιάξει μία συλλογή με περισσότερες από 200 φωτογραφίες. Αυτές, η εκδοτική Reel Art Press τις μετέτρεψε σε ένα συλλεκτικό άλμπουμ που κρατά ζωντανή τη μπάντα και διαρκή την κίνηση του punk-rock αίματος που κυλά ακόμα στις φλέβες των φαν τους.  

 

Καταγραφή5

 

Οι αναμνήσεις του Danny, τα έργα και οι ημέρες των Ramones, η εποχή που μεσουρανούσαν στις σκηνές, στα πάρτι, στα κλαμπς, όλα αυτά, αναβιώνουν μέσα από μία φωτογραφική συλλογή σε ένα βιβλίο που πρέπει να έχουμε στις βιβλιοθήκες μας. 

Αγόρασέ τη εδώ, πάρε μία γεύση του τι θα δεις από τις παρακάτω φωτό:  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved