Οι πιο όμορφες Ferrari της ιστορίας σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ

10 επιλεγμένα μοντέλα που έκαναν πάταγο από την ίδρυσή της το 1947.

Φέτος συμπληρώνονται 70 ολόκληρα χρόνια από την ίδρυση της δημοφιλούς ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας και όπως είναι λογικό η Ferrari θέλει να προμοτάρει με μια σειρά από ενέργειες την πολύχρονη κι εκκωφαντική της παρουσία. Μια από αυτές, λαμβάνει χώρα στο Λος Άντζελες και συγκεκριμένα στο Petersen Automotive Museum, εκεί όπου εκτίθενται όλα εκείνα τα μοντέλα που προκάλεσαν πάταγο σε αυτήν την χρονική διαδρομή.  

Από τo πρώτο μοντέλο που κυκλοφόρησε ο Enzo Ferrari το 1947, μέχρι σήμερα, τα αυτοκίνητα της Ferrari έχουν δημιουργήσει το δικό τους μύθο ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με δύο βασικές λέξεις-κλειδιά: ταχύτητα και κόκκινο.

Στην έκθεση «Seeing Red», λοιπόν, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να περπατήσουν στις αίθουσες του μουσείου, να δουν, να φωτογραφηθούν και να νιώσουν μέρος της ιστορίας του διάσημου brand. Αν έχεις σκοπό να γίνεις ένας από αυτούς αλλά δεν προλαβαίνεις να κλείσεις εισιτήρια γιατί το 2017 είναι κλεισμένο για κάποιο ελληνικό νησί, να ξέρεις πως η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το 2018. 

Στο μεσοδιάστημα, μπορείς πάντα να ανατρέχεις στο φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί. 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved