Ο John Travolta ανέβηκε στο Stage των Foo Fighters και έγινε ψιλοχαμός

You 're the one that i want ου ου ου

Ένας από τους δεκάδες λόγους που γουστάρουμε τους Foo Fighters, με μια μικρή αδυναμιούλα στον Dave Grohl, είναι η ενέργεια που βγάζουν on stage, μετατρέποντας τα live τους σε χορταστικά show.

Αυτό εν πολλοίς οφείλεται στον ακομπλεξάριστο frontman τους, o οποίος συχνά-πυκνά τη βρίσκει να φωνάζει στη σκηνή διάφορους τύπους που ανεβαίνουν ως guest star και απογειώνουν τα lives, φέρνοντας έτσι το κοινό πιο κοντά στη μπάντα.

Τους είχαμε αποθεώσει ξανά στο παρελθόν, όταν ένας επίμονος ερασιτέχνης ντράμερ τους έπεισε από κάτω να τον ανεβάσουν και να παίξουν παρέα το Under Pressure, ή πιο πρόσφατα, όταν ένας κιθαρίστας, λιγάκι μέταλο, κατάφερε να τζαμάρει μαζί τους το Monkey Wretch.

 

foo fighters

 

Αυτή τη φορά, όμως, το πρόσωπο που ανέβηκε στη σκηνή δεν ήταν κάποιος τυχαίος από κάτω. Όπως δεν ήταν τυχαίο το ότι ανέβηκε στη σκηνή την ώρα που οι Foo είχαν αρχίσει ήδη να παίζουν την εισαγωγή του You 're the one that i love. Το πασίγνωστο soundtrack της πασίγνωστης ταινίας (Grease), ανάγκασαν τον πασίγνωστο πρωταγωνιστή τους (ω πασίγνωστε John Travolta) να κάνει μία guest εμφάνιση για λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Τα οποία βέβαια ήταν αρκετά για να γίνει πανικούλης. Το είπε άλλωστε και ο Dave: «Αρκετά! Ευχαριστούμε και καληνύχτα».

Για να ακολουθήσει η εξίσου εκκωφαντική και ολίγον τι χορευτική αποχώρηση του Travolta εν μέσω ρουβιτσικών ιαχών.

Ιδού:  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved