Οι κόρες του Dave Grohl πρωταγωνιστούν στο νέο κλιπ των Foo Fighters

Γιατί μπορούν.

Νταξ, μην τα λέμε και τα ξαναλέμε και γινόμαστε κουραστικοί ΑΛΛΑ η πρόσφατη επίσκεψη των Foo Fighters στην Ελλάδα και η συναυλία που έδωσαν στο Ηρώδειο ήταν τόσο out of the fucking blue που ο αντίκτυπός της λογικό είναι να κάνει αρκετό καιρό να ξεθωριάσει. 

Μια συναυλία που τα είχε όλα. Ακόμα και η 8χρονη κόρη του Dave Grohl, η Harper, ανέβηκε στη σκηνή για να μας δείξει πόσα από τα γονίδια του πατέρα της έπιασαν τόπο. Κι αν το ευκολάκι σόλο της στο "We Will Rock You" δεν ήταν αρκετό για να μας δώσει να καταλάβουμε το μέγεθος του μουσικού της ταλέντου, το αντίστοιχο υποκριτικό έχουμε πλέον την ευκαιρία να το τσεκάρουμε μετά από τη συμμετοχή της στο νέο βίντεοκλιπ του "The Sky is a Neighborhood", τραγουδιού που συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο LP της μπάντας "Concrete and Gold" (υπομονή μέχρι της 15 Σεπτεμβρίου). 

Άξια συμπαραστάτης της Harper, η κατά τρία χρόνια μεγαλύτερη αδερφή της Violet, που παρεάκι υπομένουν τον πατέρα τους να ροκάρει κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι τους. Αξίζει να σημειωθεί πως το πάλαι ποτέ συντρόφι του Kurt Cobain ήταν αυτό που σκαρφίστηκε την σκηνοθεσία.

Πάρε γεύση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved