Βρε, βρε, βρε τον μπαγασάκο τον Gendry!

Κι άλλος μπάσταρδος για τον θρόνο;

Η εμφάνιση στου Gendry στην τελευταία σεζόν του Game of Thrones, ήταν ξεκάθαρα τιμιότατη. Εκεί που τον είχαμε αφήσει στο αιώνιο κουπί και θα μπορούσε να είχε κάνει τον γύρο του κόσμου 5 φορές, πήρε το σφυρί του και τάχθηκε με το μέρος του Jon Snow. Όμως αν έχουμε μάθει κάτι από τα σενάρια του George R.R. Martin, είναι πως ποτέ δεν κάνει μία κίνηση χωρίς να υπάρχει λόγος.

 

 

Η κοινότητα του Reddit που ασχολείται με τα επεισόδια του Game of Thrones, ήδη έχει ξεκινήσει τα σενάρια για το πως μπορεί ο χαρακτήρας να επηρεάσει την τελευταία σεζόν. Αφορμή έδωσε και μία πρόσφατη συνέντευξη του Joe Dempsie (σ.σ.: του  ηθοποιού που τον υποδύεται), ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ελπίζω να παίξω κομβικό ρόλο στην τελευταία σεζόν. Το να είναι ο χαρακτήρας μου εκεί, στο σημείο που όλα τελειώνουν, λέει πολλά για μένα».

 

joe dempsie as gendry on game of thrones

 

Τι ακριβώς όμως σημαίνει αυτό; Ακούγονται πολλά για τον Gendry, με δύο σενάρια να είναι τα επικρατέστερα: Ότι θα είναι αυτός που θα σκοτώσει την Cersei για να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του (σ.σ.: μην ξεχνάς είναι ο μπάσταρδος γιος του Robert Baratheon) και ότι θα είναι ο άνθρωπος κλειδί που θα λαξεύσει τα όπλα από dragonglass. Και, γιατί όχι, ίσως και σπαθιά από Βαλυριανό ατσάλι. ΑΝ αυτό βρεθεί. Μήπως όμως μας αφήσει και σέκους και κάτσει αυτός στον θρόνο; Μπορούμε να φανταστούμε τον Jon Snow να τα παρατάει όλα και να γυρίζει με την ξανθιά στη Mereen αφήνοντας τον Gendry Baratheon στο πόδι τους;

Όπα κάτσε. Πόσα σπαθιά από Βαλυριανό ατσάλι έχουν μείνει;

 

 

Υπομονή παιδιά γιατί αργούμε ακόμα...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved