Χαράς ευαγγέλια: Έσκασαν οι πρώτες πληροφορίες για τον 3ο κύκλο του Stranger Things

Για πες, σου έχει λείψει το Back to the Future;

Μετά από μία εξίσου κορυφαία σεζόν, η πιτσιρικοπαρέα του Stranger Things ξεκινάει για το τρίτο ταξίδι στη μικρή οθόνη, με το setting να τοποθετείται μετά το καλοκαίρι του 1985. Ο παραγωγός της σειράς Shawn Levy μίλησε στον Hollywood Reporter, δίνοντας μερικά σιγουράκια που θα δούμε στον τρίτο κύκλο.

«Αρχικά το σίγουρο είναι πως η σχέση της Eleven με του Mike αρχίζει να γίνεται πιο ουσιαστική και να δυναμώνει, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με την Max και τον Lucas. Από την άλλη ωστόσο, πόσο σοβαρές μπορούν να είναι οι σχέσεις ανάμεσα σε 13 χρονών παιδιά; Και αυτή η αδεξιότητα των σχέσεών τους, έχει την πλάκα της» δήλωσε ο Levy.

Δεν φαντάζεσαι πόσα παίρνουν τα πιτσιρίκια ανά επεισόδιο.

Επισήμανε ότι ο Joe Keery που υποδύεται τον Steve θα έχει πιο ενεργό ρόλο στη νέα σεζόν, κρατώντας μάλιστα την «πατρική φιγούρα» που έδειξε απέναντι στα πιτσιρίκια στον δεύτερο κύκλο.

Τέλος ανέφερε πως όπως είδαμε την ταινία Ghostbusters να επηρεάζει τις ζωές των παιδιών, το ίδιο θα γίνει και στο νέο κύκλο αλλά αυτή την φορά με το Back to the Future. Οπότε όσο να ‘ναι μία νοσταλγία θα υπάρχει.

Μην περιμένεις ωστόσο κάτι καινούργιο πριν το 2019.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved