Τρέμε κόσμε: Ο σκηνοθέτης του Exorcist βγάζει ντοκιμαντέρ με αληθινό εξορκισμό

Κι αυτό είναι το τρέιλερ.

Κάναμε 45 ολόκληρα χρόνια να επαναφέρουμε την καρδιά μας στη θέση της για να έρθει ξανά ο πειραγμένος William Friedkin που ξύπνησε ένα πρωί και είπε: «Τι να κάνω σήμερα; Μωρέ δεν πάω μέχρι το Βατικανό να δω κάνα αληθινό εξορκισμό; Ε, και το πολύ-πολύ, αν μ΄ αρέσει, το κάνω και ντοκιμαντέρ».

Ο δημιουργός της ταινίας που μας έμαθε τι σημαίνει φόβος, εξορκισμός και θρισίξτι περιστροφή του κεφαλιού, επανέρχεται μετά τον Εξορκιστή του 1973, με το «Ο Διάβολος και ο Πατέρας Άμορθ», βασισμένο σε αληθινή ιστορία και πραγματικό εξορκισμό, από τα χεράκια του συγχωρεμένου πια Πατέρα Γκάμπριελ Άμορθ, άλλοτε εξορκιστή του Βατικανού, που έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2016.

 

σξδκξσκδξσ

 

Έλα, όμως, που ο Friedkin και ο Πατέρας Άμορθ ήταν φιλαράκια (πειστήριο η φωτό από πάνω), μια και ο δεύτερος υπήρξε μεγάλος φαν της ταινίας. Γι' αυτό κιόλας είχε πει «αφήστε τον να περάσει» για τον σκηνοθέτη που έγινε  μάρτυρας ενός κανονικού εξορκισμού και αυτό το έκανε ταινία, ή πιο σωστά, ντοκιμαντέρ.

Η πρεμιέρα έγινε πρόσφατα στο Φεστιβάλ της Βενετίας, ωστόσο στους αμερικανικούς κινηματογράφους θα βγει τον Απρίλιο. 

Θέλετε να ξέρε πώς ένιωσε ο Friedkin την ώρα της διαδικασίας: «Ήταν τρομακτικά», είπε σε μια πρόσφατη  συνέντευξή του. Σκέψου πώς θα νιώσουμε εμείς, που θα δούμε το τελικό αποτέλεσμα μέσα από τα φίλτρα της φαντασίας του ανθρώπου που σκηνοθέτησε τον Εξορκιστή.  

Μία πρώτη τρομάρα πάντως την πήραμε από το παρακάτω τρέιλερ:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved