Παροξυσμός: Ετοιμάζεται νέο «Indiana Jones»

Καπέλο, μαστίγιο και πάμε!

Ποιος είδε εκείνο το τερατούργημα «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull» και δεν σιχτίρισε. Ποιος φαν του διάσημου αρχαιολόγου δεν έφριξε πιστεύοντας ότι η ιστορία του δεύτερου alter ego του Harisson Ford (μετά τον Han Solo) θα έκλεινε τις περιπέτειές του με αυτόν τον τρόπο; Διότι εκείνη η ταινία ήταν σαν ένα κακό spin off της original τριλογίας – ακούς εκεί εξωγήινοι στο «Indiana Jones franchise».

Όλα αυτά φαίνεται πως ήταν μια κακή παρένθεση, καθώς δια στόματος Steven Spielberg ήρθε η λύτρωση.

Κατά τη διάρκεια των Βραβείων Empire ο διάσημος σκηνοθέτης και αρχιτέκτονας της σειράς ταινιών αποκάλυψε πως τον Ιούλιο του 2019 ξεκινούν τα γυρίσματα του 5ου κεφαλαίου στην ιστορία του διάσημου αρχαιολόγου. Θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο, καθώς αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2020, αλλά είναι βέβαιο πως θα αξίζει τον κόπο.

shia

 

Τι περιμένουμε από την ταινία;

Όσο ενθουσιασμό και αν προκαλεί η είδηση για την νέα ταινία, τόσο μεγαλύτερο είναι το πέπλο μυστηρίου που απλώνεται γύρω από αυτήν. Διότι μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε κάτι καινούργιο πέραν του ότι θα σκηνοθετήσει ο Spielberg και ότι το σενάριο έχει δοθεί στον David Koepp (σεναριογράφο των «Jurassic Park», «Carlito's Way» και «Inferno»).

Όσο για τον ίδιο τον Indiana, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι κανείς δεν μπορεί να φανταστεί κάποιον άλλον πέραν του Harrison Ford για το ρόλο, ωστόσο το γεγονός ότι έχει φτάσει πλέον τα 75 ίσως και να σημαίνει ότι θα παραδώσει τα ηνία σε κάποιον άλλον μέσα στην ταινία (όπως και έγινε στο πρόσφατο πολύ καλό «Blade Runner 2049»). 

giphy


Ελπίδα όλων αυτός ο κάποιος να μην είναι ο Shia Labeouf (a.k.a. ο γιος του στην τελευταία ταινία). Αυτό βέβαια που θα ήθελαν όλοι, είναι να μην ληφθεί καν υπ’ όψιν η τελευταία ταινία και να συνεχιστεί η ιστορία από εκεί που σταμάτησε το 1989 στο «Last Crusade». Το «μπαλάκι» είναι στα χέρια του Spielberg. Αυτός είναι που θα αποφασίσει το αν θα κλείσει τη σειρά με τον Ford για πρωταγωνιστή, αν θα δώσει τη θέση του σε κάποιον άλλον συγγενή ή φίλο ή αν απλώς θα ξαναρχίσει την ιστορία από την αρχή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved