Στο νέο Star Wars θα γνωρίσουμε και το darkside του BB8

Αμ τι μόνο οι Jedi έχουν σκοτεινή πλευρά;

Περιμένουμε πως και πως το νέο Star Wars με τον τίτλο The Last Jedi. Γνωρίζουμε μάλιστα και αρκετές λεπτομέρειες για τη νέα ταινία, που αναμένεται να μας κάνει παρέα τα Χριστούγεννα. Αν ξέρουμε κάτι από το γενικό σενάριο, είναι πως ο Luke Skywalker έχει απογοητευτεί με την εκπαίδευση των Jedi του και έχει αποφασίσει να κρεμάσει το φωτόσπαθο. Μέχρι που έσκασε μύτη η Rey.

Αξίζει όμως να αναφερθεί πως σε αυτές τις ταινίες, την τιμητική δεν την έχουν μόνο οι άνθρωποι αλλά και τα ρομπότ. Και αν δεν σου αρκεί το πόσες φορές έχει ξελασπώσει ο R2D2 τους συντρόφους του, ίσως αξίζει να θυμηθείς τον ΒΒ8 από την προηγούμενη ταινία. Το συμπαθητικό ρομποτάκι λοιπόν θα έχει τον δικό του σκοτεινό αντίζηλο, που θα ακούει στο όνομα BB9-E. Ανώτερο μοντέλο, κατασκευασμένο από  τους Ιππότες του Ren, θα είναι πιθανότατα ο ανταγωνιστής του ΒΒ8 στη νέα ταινία – κυκλοφορεί ήδη σαν φιγούρα μοντελισμού για τους συλλέκτες.

sdsdsdsd

Δεν ξέρουμε πόσο μεγάλος ρομποτοπόλεμος θα ξεσπάσει, αλλά σίγουρα περιμένουμε πως ο BB9-E δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Μέχρι τότε όμως, απόλαυσε αυτό εδώ το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του ΒΒ8.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved