Πήραμε μια ωραιότατη γεύση από τη συναυλία των Foo Fighters στο Ηρώδειο

Και ζηλέψαμε φριχτά όσους βρέθηκαν εκεί.

Τις μέρες που βγήκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία της μπάντα του ντράμερ των Nirvana, του σεσημασμένου ροκά που ακούει στο όνομα Dave Grohl, είχε επικρατήσει ένας μικρός πανικός στα γραφεία. Δεν επισκέπτονται την Αθήνα κάθε μέρα τέτοια ονόματα. Ούτε παίζουν σε θέατρα 2500 χρόνων κάθε Κυριακή οι Foo Fighters.

Για κάποιους τυχερούς που βρέθηκαν στο Ηρώδειο στις 10 Ιουλίου, όπως ο Ντίνος ο Ρητινιώτης, ήταν μια εμπειρία ζωής. Για τους υπόλοιπους που κάτι άλλο είχαμε να κάνουμε εκείνο το βράδυ –ή που δε βρήκαμε (εδώ σκάει ένα «σνιφ, κλαψ, λυγμ») εισιτήρια, ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή!- θα είναι από εκείνες τις συναυλίες που πάντα θα λέμε «θα ήθελα να ήμουν εκεί ρε γαμώτο».

Τουλάχιστον όμως μπορούμε τώρα πια να χαζεύουμε το τρέιλερ, μέχρι να βγει στον αέρα το επεισόδιο της εκπομπής «Landmarks Live in Concert» που θα φιλοξενεί ολόκληρο το live. Χαρακτηριστική δε είναι η σκηνή με τον ντράμερ των Foo Fighters να λέει «ο Roger Waters θα σπαστεί πολύ με αυτό». Ξέρεις, αναφέρεται σε εκείνο το θρυλικό «Live in Pompeii» των Pink Floyd, που υπήρξαν οι πρώτοι διδάξαντες του κόνσεπτ «βάζω μια τεράστια ροκ μπάντα να παίξει μέσα σε μνημείο».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved