Το Showtime θέλει να πείσει τον Λίντς να γυρίσει και 4ο κύκλο Twin Peaks

Μεταξύ μας, αυτά καλό είναι να μην γίνονται. 

Ο τρίτος κύκλος του Twin Peaks βρίσκεται ήδη στην τελική του ευθεία, καθώς απομένουν 6 επεισόδια για να ολοκληρωθεί. Μένει με άλλα λόγια ακόμα 1/3, δεν το λες και λίγο, αν όμως κρίνουμε από το πώς έχουν κυλήσει τα πρώτα 2/3, δεν το λες και πολύ. Ναι, νιώθεις κάπως άβολα με αυτό τον υπολογισμό, διότι μπορεί να μας έχει χαρίσει μερικά αληθινά σπουδαίες τηλεοπτικές στιγμές αυτός ο κύκλος (π.χ. το 8ο επεισόδιο), ωστόσο ακόμα δεν έχουμε καταλάβει πού το πάει.

Βέβαια, η παραπάνω παράγραφος κάνει το λάθος να κρίνει το Twin Peaks σαν μία ακόμα σειρά –με τις συμβάσεις που κάθε τηλεοπτική σειρά έχει, παρά τις όποιες επιμέρους ιδιαιτερότητες. Και αυτό είναι λάθος, διότι ειδικά σε αυτό τον κύκλο οι Λιντς και Φροστ παίζουν εντελώς με τους δικούς τους όρους κάνοντας prime time τηλεόραση.

Όπως είχε ανακοινωθεί λοιπόν, 4ος κύκλος δεν θα υπάρξει και η ιστορία θα ολοκληρωθεί (;) σε αυτόν. Παρόλα αυτά, ο διευθύνων σύμβουλος του Showtime δεν απέκλεισε το ενδεχόμενους ενός 4ου κύκλου εφόσον φυσικά συμφωνήσει και ο ίδιος ο Λιντς.

rr 07376 r

Θα συμφωνήσει; Μάλλον απίθανο. Εδώ πήγε να τινάξει στον αέρα τη συμφωνία για αυτά τα 18 νέα επεισόδια τη στιγμή που όλα ήταν κανονισμένα. Ας μην ξεχνάμε ότι ο 3ος κύκλος του Twin Peaks είναι ένα πρότζεκτ που Λιντς και Φροστ έτρεχαν με πλήρη μυστικότητα για 4 περίπου χρόνια, επομένως έχει ήδη απορροφήσει πολλές από τις δυνάμεις τους.

Εξάλλου και ο ίδιος ο Νέβινς δεν το θεωρεί ιδιαίτερα πιθανό. Εντούτοις, θα περιμένει τον σκηνοθέτη να επιστρέψει από το Παρίσι στο οποίο μένει τους τελευταίους μήνες και θα του το ζητήσει. Άλλωστε, όπως εξήγησε, με καθαρά οικονομικούς όρους το revival της σειράς κρίνεται απολύτως επιτυχημένο –όχι στη live μετάδοση, αλλά στις υπηρεσίες streaming του Showtime.

Καλό πάντως θα ήταν αυτά να μην γίνονται. Και εδώ που τα λέμε, μάλλον δεν θα γίνουν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved