Το Release Athens συναντά το SNF Nostos: Δύο σκηνές, τρεις ημέρες - Πρώτο όνομα η Rosalia

Tο Release Athens συναντά το SNF Nostos για το μεγάλο συναυλιακό γεγονός του καλοκαιριού! Μία συνεργασία έκπληξη, δύο σκηνές. 20, 21 και 23 Ιουνίου 2023. Πρώτη headliner: Rosalía.

Στο τέλος κάθε επιτυχημένης συναυλίας, όλοι θέλουμε πάντα κι άλλο! Αυτό ακριβώς πρόκειται να συμβεί φέτος το καλοκαίρι μέσα από την εκρηκτική συνεργασία του Release Athens και του SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Ετοιμαστείτε για περισσότερους headliners, περισσότερα stages, περισσότερη μουσική!

Το Release Athens x SNF Nostos πραγματοποιείται στις 20, 21 και 23 Ιουνίου και φέρνει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας και ελληνικής σκηνής σε δύο stages, στην Πλατεία Νερού και το Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), αποτελώντας ταυτόχρονα αναπόσπαστο κομμάτι του Release Athens 2023. Με την υποστήριξη του ΙΣΝ, τις συγκεκριμένες τρεις ημέρες τo εισιτήριο θα είναι ακόμα πιο προσιτό με πρόσβαση και στις δύο σκηνές.

H Ισπανίδα Superstar Rosalía θα είναι η πρώτη headliner του Release Athens Χ SNF Nostos. Σύντομα, θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα, τόσο για τη συγκεκριμένη ημέρα όσο και για τις δύο ακόμα που θα ακολουθήσουν.

Η Rosalía, το απόλυτο pop icon των ημερών μας, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα την Τρίτη 20 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, για να μας αποδείξει επί σκηνής πως αντιπροσωπεύει όλα όσα προσπαθεί να είναι η σύγχρονη pop: ένα τολμηρό ηχητικό μείγμα χωρίς στεγανά και μια διάθεση να ξεπεράσει κάθε πολιτιστικό και μουσικό σύνορο.

Βάζοντας στο ίδιο «καζάνι» τους παραδοσιακούς ρυθμούς του flamenco, της salsa και της bachata με το reggaeton, το hip hop και το R&B, η Rosalía άφησε άναυδους τους ανυποψίαστους ακροατές με το “El Mal Querer” (2018), ένα ιδιοφυές άλμπουμ που με το ένα πόδι πατάει στην mainstream pop και με το άλλο στο avant-garde. Το αποτέλεσμα ήταν ένας απόλυτος θρίαμβος που σάρωσε τα Latin Grammy Awards και συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Rolling Stone με τους 500 κορυφαίους δίσκους όλων των εποχών, καταλαμβάνοντας την υψηλότερη θέση ανάμεσα σε όλους τους ισπανόφωνους.

Το 2022 και με όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω της, κυκλοφόρησε το αριστουργηματικό “Motomami”, το οποίο αποθεώθηκε από όλα τα σημαντικά μουσικά έντυπα ως πρωτοποριακό και βρέθηκε δικαιωματικά στην κορυφή κάθε λίστας με τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς. Έχοντας ήδη στο ενεργητικό της συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής (The Weeknd, Billie Eilish, Pharrell, J Balvin, Travis Scott, Cardi B), ετοιμάζεται να σαρώσει τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του πλανήτη με προγραμματισμένες εμφανίσεις στο Coachella, το Lollapalooza, το Primavera και το Rock Werchter, μεταξύ πολλών άλλων.

Την Τρίτη 20 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, ετοιμαστείτε για ένα show που οι New York Times χαρακτήρισαν ως “μία από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχουμε δει τα τελευταία πέντε χρόνια. Η Rosalía είναι ένα παγκόσμιο pop είδωλο του μεγέθους της Beyonce και της Rihanna”.

 



Η προπώληση ξεκινάει την Παρασκευή 10/2, στις 11:00, προς 45€. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια με αρχική τιμή 120€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.

Επισημαίνουμε πως ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος που προσφέρει τις παραπάνω παροχές λειτουργεί μόνο στην Πλατεία Νερού αλλά οι κάτοχοι των VIP εισιτηρίων έχουν πρόσβαση και στις δύο σκηνές.

Διάθεση εισιτηρίων*:

Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα releaseathens.gr / viva.gr
Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr / www.snfnostos.org

*Τα έσοδα των εισιτηρίων αποδίδονται αποκλειστικά στο Release Athens. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) είναι φιλανθρωπικός οργανισμός που πραγματοποιεί δωρεές προς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Tο ΙΣΝ δεν δέχεται δωρεές από ιδιώτες, εταιρείες ή άλλου είδους οργανισμούς.

Παράλληλα, το ΙΣΝ θα προχωρήσει σε επιπλέον δωρεές ύψους €500.000 που θα φέρουν το όνομα SNF X Release Athens προς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με αποστολή την ενίσχυση της Ψυχικής Υγείας, στο πλαίσιο της ευρύτερης θεματικής του φετινού SNF Nostos που είναι αφιερωμένη σε αυτή.

Περισσότερα για το Release Athens 2023

Το Release Athens ξεκίνησε το 2016 και έκτοτε αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα καλοκαιρινά μουσικά γεγονότα στην Αθήνα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, με βασικό χώρο την Πλατεία Νερού, ένα υπέροχο μέρος που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και ταυτόχρονα λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης.

Έχοντας φιλοξενήσει πολύ μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος τα αμέσως προηγούμενα χρόνια (Iggy Pop, Nick Cave & The Bad Seeds, Slipknot, PJ Harvey, Pet Shop Boys, Judas Priest, Jamiroquai, London Grammar, Alice In Chains, Parov Stelar, Sigur Ros, Damian Marley, Liam Gallagher, Richard Ashcroft, μεταξύ πολλών ακόμα), το Release Athens επιστρέφει για 6η φορά με ένα ακόμα μεγαλύτερο lineup και με σύνθημά του το “Making Memories Together”, πιστό στην αρχή που το διέπει από την πρώτη ημέρα: Καλλιτέχνες, κοινό και συντελεστές του φεστιβάλ διαμορφώνουν, όλοι μαζί, τις μοναδικές εμπειρίες και τις αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν για πάντα.

Περισσότερα για το 2023 SNF Nostos

Το μουσικό πρόγραμμα αποτελεί μία μόνο από τις πτυχές της πολυσυλλεκτικής ανοιχτής διοργάνωσης του SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), που φέτος πραγματοποιείται από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου στο ΚΠΙΣΝ, με θέμα την Ψυχική Υγεία. Όπως κάθε χρόνο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους Διαλόγους του ΙΣΝ, το SNF Nostos Conference, τον βραδινό αγώνα SNF Nostos Run, καθώς και ένα παράλληλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Μάθετε περισσότερα για το 2023 SNF Nostos στο snfnostos.org.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved