Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έρχεται στο Disney+ με το «Σώστε την Ομάδα μας»

Η πρωτότυπη σειρά του Disney+, «Σώστε την Ομάδα μας με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ», είναι τώρα διαθέσιμη αποκλειστικά στο Disney+. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com

Η σειρά συμπεριλαμβάνεται στις φθινοπωρινές αφίξεις περιεχομένου στο Disney+, μαζί με το«Χωρίς Όριο με τον Κρις Χέμσγουορθ»(16 Νοεμβρίου), την πρωτότυπη παραμυθένια ταινία«Η Μαγεμένη 2» (18 Νοεμβρίου), το «Δυναστεία: Η Πραγματική Ιστορία των LA Lakers» (23 Νοεμβρίου), αλλά και την πρωτότυπη σειρά«Γουίλοου: Η Οργή των Θρύλων» (30 Νοεμβρίου).
 
 picture1
 
Σε συμπαραγωγή της βραβευμένης με BAFTA και RTS εταιρείας παραγωγής Twenty Twenty και του Studio 99, του παγκόσμιου στούντιο παραγωγής και περιεχομένου με συνιδρυτή τον David Beckham, το «Σώστε την Ομάδα μας με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ»είναι μία συγκινητική σειρά που παρουσιάζει τον Beckham να επιστρέφει σπίτι του, πίσω στο ξεκίνημα της καριέρας του στο Ανατολικό Λονδίνο. Ο David επιστρέφει εκεί, για να καθοδηγήσει τους Westward Boys, μια νεανική ομάδα ποδοσφαιρικών ακαδημιών που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Ωστόσο, δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε πρωτάθλημα, αλλά για το ίδιο πρωτάθλημα στο οποίο αγωνιζόταν ο David σε νεαρή ηλικία. Σε συνεργασία με τους προπονητές της ομάδας, ο Beckham θα προσπαθήσει να αλλάξει την τύχη της ομάδας.
 
Ο David Beckham καθοδηγεί τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, λέγοντάς τους ιστορίες από τη δική του καριέρα που διήρκεσε περισσότερα από 20 χρόνια και τον οδήγησε στην κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όταν και έφτασε να αγωνίζεται σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες ομάδες του κόσμου, ώστε να τους βοηθήσει να πάρουν πολύτιμα μαθήματα για την προπόνηση, τη φιλοδοξία και την ομαδικότητα. Εκτός γηπέδου, ο Beckham βρίσκει την ευκαιρία να περάσει χρόνο με τους παίκτες και τις οικογένειές τους, μαθαίνοντας για τις ζωές, τις ελπίδες και τις ανησυχίες τους, και να τους μιλήσει για τη σημασία της συνεργασίας, της εργασιακής δεοντολογίας και της κοινότητας.
 
 
Στο official trailer, βλέπουμε την πρώτη φορά που η ομάδα συναντά τον David Beckham και έναςπαίκτηςτης ομάδας τον ρωτά για χαμένα πέναλτι. Αυτός ο ρόλος τονίζει τη σημασία της ανταπόδοσης για τον David Beckham, καθώς τον βλέπουμε να καθοδηγεί τα αγόρια, να εμπνέει την ομάδα με τις ομιλίες του αλλά και να ξαναφοράει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, για να προσπαθήσει να σκοράρει εναντίον της νεανικής μας ομάδας με τη χαρακτηριστική του απευθείας εκτέλεση φάουλ.


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved