Ο Robert Downey Jr. κουράστηκε να φοράει την στολή

Ετοιμάσου να αποχαιρετήσεις σύντομα τον Iron Man της καρδιάς σου.

Ότι ο Robert Downey Jr. υπήρξε μία αποκάλυψη για τον κινηματογράφο, είναι κάτι που το έχουμε ξανασχολιάσει. Το καλύτερο στην όλη υπόθεση, είναι πως υπήρξε αποκάλυψη και για όλους τους φίλους των κόμιξ, που στο πρόσωπό του βρήκαν τον Tony Stark που επί τόσα χρόνια έψαχναν. Όλα όμως έχουν αρχή και τέλος.

Ο Downey ξέρει πως η στιγμή αυτή που θα αναγκαστεί να βγάλει την στολή, δεν θ’ αργήσει να έρθει. Και προτιμά να το κάνει σε ένα λογικό χρόνο προτού «κάψει» ο ίδιος τον ήρωα. Μιλώντας σε συνέντευξή του δήλωσε: «Θα μπορούσα να είχα πει, όταν βγήκε η πρώτη ταινία των Avengers , ότι δεν πρόκειται να ξανακάνουμε κάτι τόσο καλό όσο αυτό και να τελειώσει εδώ η συνεργασία. Αλλά στο δικό μου το μυαλό, οι ταινίες έχουν να κάνουν με ευκαιρίες και ανθρώπους που θέλεις να συνεργάζεσαι, όπως οι αδερφοί Russo που τους θαυμάζω. Όλοι μου λένε πως ο ρόλος μου ταιριάζει γάντι και έχω επιλέξει στις τελευταίες 6-7 ταινίες να μην τα παρατήσω. Είναι όμως συνετό να ξέρεις  και πότε πρέπει να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις, προτού αρχίσεις να προσβάλλεις τον εαυτό σου».

Μην σου προκαλεί στεναχώρια αυτή η δήλωση γιατί, αν δείχνει κάτι, είναι πως ο Downey σέβεται τον ήρωα που έχει επιλέξει. Ακόμη και αν έχει φτάσει στο σημείο να παίρνει περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια για την ταινία.

Δεν ξέρουμε πόσο γρήγορα θα αφήσει τον ρόλο, αλλά εμείς δεν πρόκειται να τον ξεχάσουμε ποτέ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved