Ρε μπας κι ο Νεντ Σταρκ είναι ακόμα ζωντανός;

Η θεωρία συνωμοσίας που θέλουμε να πιστέψουμε.

Ας κάνουμε ένα rewind πίσω στην πρώτη σεζόν, εκεί που έχουν βάλει τον πατέρα Σταρκ να γονατίσει και ένα πελώριο σπαθί θα του πάρει το κεφάλι. Πάρε μία ανάσα βαθιά όσο θυμάσαι το πρώτο μεγάλο σοκ που σου χάρισε το Game of Thrones. Και τώρα άκου: το κανάλι του youtube Fire and Blood έχει μια θεωρία (συνωμοσίας) για το πως πιθανόν να είναι ακόμα ζωντάνος.

NED STARK GIF

Περίμενε λίγο, μη βρίζεις, το ξέρουμε ότι εκτός από τη σκηνή του αποκεφαλισμού είδες και το περήφανο κεφάλι του καρφωμένο σε ένα ξύλο στο King’s Landing. Αν κάποιος όμως διαβάσει το βιβλίο προσεκτικά (και θέλει λίγο να πιστέψει τη θεωρία που θα σου αναλύσουμε παρακάτω) θα δει πως η Άρια λέει πως το πρόσωπό του πατέρα της φαίνεται πολύ διαφορετικό.

Τι μπορεί να έχει γίνει; Με βάση το θεώρημα ο Jaqen H'ghar, ο επαγγελματίας δολοφόνος που αλλάζει πρόσωπα και γίνεται ο μέντορας της Άρια στο Braavos, είχε μεταμορφωθεί στον πατέρα της παίρνοντας τη θέση του στην σκηνή της εκτέλεσής του. Να σου θυμίσουμε πως στα μπουντρούμια του Red Keep αυτοί οι δύο είχαν συναντηθεί. Κι ότι ο πολυμήχανος Βάρυς έχει ένα μακρόπνοο σχέδιο να εκτελέσει εδώ και έξι σεζόν…

Arya and Jaqen

Αρκεί όμως αυτό; Όχι. Αφού οι καμένοι του Fire and Blood εισαγάγουν και τον Σύριο Φορέλ, τον δάσκαλο ξιφασκίας από το Braavos της Άρια στο παιχνίδι. Εικάζουν πως όλον αυτόν τον καιρό αυτός είναι Jaqen H'ghar ο Απρόσωπος, ο οποίος αλλάζει πρόσωπα για να αποτελεί τον φύλακά άγγελό της ενώ παράλληλα προστατεύει (όσο μπορεί) την οικογένειά της.

syrio forel

ΟΚ τα έχει τα κενάκια της η θεωρία δε λέμε. Όμως λόγω αγάπης για τον Νεντ Σταρκ θέλουμε να την πιστέψουμε λίγο. Άλλωστε ένα μεγάλο συν της σειράς είναι όλες αυτές οι υπέροχες θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν κατά καιρούς. Τελικά, τι μας κρύβουν εκεί στο Game of Thrones αδέρφια;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved