Όχι ένα, όχι δύο αλλά 4 spinoffs ετοιμάζουν στο Game of Thrones

Το HBO δε θα χαιρετήσει το Westeros έτσι εύκολα.

Το ότι το Game of Thrones είναι ένα χρυσορυχείο, τόσο από πλευράς πωλήσεων όσο και από πλευράς λατρείας του κοινού, το ξέραμε. Και ήμασταν σίγουροι, αφού άλλωστε βούιζαν τα διεθνή μέσα, πως κάτι θα γίνει και μετά την τελευταία σεζόν. Το σιγουράκι, λοιπόν, ήταν ένα spinoff βασισμένο στη σειρά βιβλίων του συγγραφέα “Tales of Dunk and Egg” που διαδραματίζεται περίπου 90 χρόνια πριν τα γεγονότα που παρακολουθούμε στη σειρά.

Dunk and Egg Game of Thrones

Χαράς ευαγγέλια όμως διότι από ότι φαίνεται δε θα σταματήσει μόνο σε αυτό το HBO. Από επίσημα χείλη, λοιπόν, ανακοινώθηκε πως δε θα γίνει ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα διαφορετικά spinoffs! Το ένα το είπαμε ήδη, το άλλο όπως όλα δείχνουν θα είναι τα γεγονότα της «Επαναστάσης του Ρόμπερτ», αυτά που οδήγησαν δηλαδή στην πτώση του Οίκου των Ταργκάρυεν και στην άνοδο των Μπαράθηον στον θρόνο. Όσα έγιναν δηλαδή πριν την 1η σεζόν (και το 1ο βιβίλιο αντίστοιχα) του Game of Thrones. Για τα υπόλοιπα δύο όμως δεν ξέρουμε τίποτα. Μπορείτε απλά να κάνετε, όπως κι εμείς, διάφορες τρελές εικασίες.

Roberts Rebellion 2

Οι σεναριογράφοι, David Benioff και David Weiss, θα συνεχίσουν τη δουλειά τους, επιβλέποντας σεναριακά και τα τέσσερα spinoffs ενώ σε δύο από αυτά θα συμμετέχει στο σενάριο και ο «πολύς» Τζορτζ Μάρτιν –αν τον δεήσει ο Θεός φυσικά και κάτσει και γράψει καμία λέξη στην ώρα του, αφού να μας συγχωρέσει αλλά μας έχει χρόνια τώρα σε αναμμένα κάρβουνα. Η Jane Goldman (Kingsman: The Secret Service) and η Carly Wray (The Leftovers) αντίστοιχα θα αναλάβουν από ένα project η κάθε μία βοηθώντας τον συγγραφέα ενώ, τέλος, ο Max Borenstein (Kong: Skull Island) και ο Brian Helgeland (LA: Confidential) θα γράψουν το σενάριο για τα άλλα δύο.

Σε πολύ απλά Ελληνικά: ευχαριστούμε HBO που δε θα χρειαστούμε απεξάρτηση από το Westeros.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved