Οι καλύτερες αντρικές προτάσεις για το binge watching του Σεπτεμβρίου

Ο Σεπτέμβριος δεν μας βρίσκει δυστυχώς σε κάποιο νησί, αλλά ευτυχώς υπάρχουν τρόποι να την παλέψουμε.

Για τους περισσότερους από εμάς η πραγματική Πρωτοχρονιά είναι η 1η Σεπτεμβρίου και αυτό γιατί όλα τότε ξεκινούν για εμάς και αυτό το νέο ξεκίνημα είναι και ο μοναδικός τρόπος να ξεκολλήσουμε από τις ευχάριστες μνήμες των διακοπών και να χάραξουμε τα σχέδιά μας για το φθινόπωρο. Σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής μας ευτυχώς έχουμε την πλούσια συγκομιδή ταινιών, σειρών και ντοκιμαντέρ στις streaming πλατφόρμες να μας κρατούν συντροφιά τα δύσκολα απογεύματα που έχουμε ανάγκη από κάτι που θα μας αποσπάσει την προσοχή από το ερώτημα που θα μας βασανίζει μέχρι τα τέλη του μήνα που δεν είναι άλλο από το «Γιατί γύρισα από τις διακοπές;» Πάμε να δούμε όλες τις μεγάλες πρεμιέρες, αλλά και επιστροφές, στην τηλεόραση, τον υπολογιστή, το tablet και το κινητό που φέρνει ο Σεπτέμβριος μαζί με τη ματαίωση.

 Cobra Kai 5η σεζόν

 

 

H 5η σεζόν του αγαπημένου ταξιδιού στη νοσταλγία έρχεται με μεγάλες δόσεις Terry Silver και τον Johnny σε ρόλο ταξιτζή και αυτά είναι μόνο η αρχή. Με τον LaRusso να έχει πιάσει πάτο και τον Kreese στη φυλακή, τίποτα δεν προμηνύει αυτό που μας έχουν υποσχεθεί οι συντελεστές του Cobra Kai, τη μεγάλη τελική μάχη μεταξύ των dojos της Κοιλάδας. Η έκβαση της μάχης είναι πιο αμφίρροπη από ποτέ ενώ μπόνους στο νοσταλγικό ταξίδι θα είναι η παρέλαση πρωταγωνιστών του αυθεντικού Karate Kid με τη μορφή cameos. 

 Blonde 

 

 

Ίσως η πιο καυτή πρεμιέρα του μήνα, αν όχι όλης της χρονιάς, με την Ana De Armas να υποδύεται την Marilyn Monroe σε μια ταινία που έχει υποσχεθεί από την αρχή ότι θα είναι ωμή και αμφιλεγόμενη αποφεύγοντας την ωραιοποίηση του Hollywood.  To Blonde θα έχει βία, χρήση ουσιών, σεξ και άλλες πολύ ενήλικες καταστάσεις που απαιτούν την ετοιμότητα του θεατή. 

ATHENA

 

 

O Romain Gavras, γιος του μεγάλου Κώστα Γαβρά, έχει καταφέρει με το δικό του προσωπικό στυλ να αναδείξει τα κοινωνικά προβλήματα στο περιθώριο της γαλλικής κοινωνίας. Τόσο με τα video clip του, όσο και με τις ταινίες του, η ματιά του είναι διεισδυτική και ντοκιμαντερίστικη. Στο ATHENA καταπιάνεται με τον περίεργο θάνατο ενός νεαρού στα χέρια της αστυνομίας καθώς η τοπική κοινότητα βράζει από οργή και είναι έτοιμη να εκραγεί.

The Lørenskog Disappearance

 

 

Σε αυτή την ιστορία, η οποία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, η νορβηγική αστυνομία καλείται να λύσει μια από τις δυσκολότερες υποθέσεις της ιστορίας της. Όταν εξαφανίζεται η γυναίκα ενός δισεκατομμυριούχου, όλοι είναι ένοχοι, από τον ίδιο τον σύζυγο που έχει συμφέρον να την «εξαφανίσει» μέχρι τον υπόκοσμο με τον οποίο έχει αναγκαστεί να συνεργαστεί. Ο τύπος έχει κυριευτεί από αμόκ, ενώ δεκάδες αυτόκλητοι (;) μάρτυρες δυσκολεύουν το έργο των αρχών. Τι συνέβη άραγε σε αυτή την γυναίκα; 

Chef’s Table: Pizza

 

 

Το τραπέζι του σεφ αυτή τη φορά έχει μόνο φίλους, αφού κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην πίτσα. Στο ταξίδι αυτής της σεζόν θα δούμε μερικούς από τους μεγαλύτερους πιτσαδόρους του κόσμου να φτιάχνουν τις καλύτερες και πιο νόστιμες πίτσες, αλλά και σεφ να προτείνουν το δικό τους twist πάνω στο πιο αγαπημένο φαγητό του κόσμου. 

Rick and Morty 6η σεζόν

 

 

Η πιο τριπαριστή σειρά επιστρέφει για ακόμα μια σεζόν και τα ταξίδια ανιψιού και θείου αναμένεται να απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από τη λογική. Οι περιπέτειες στις παράλληλες πραγματικότητες θα συνεχίσουν να ξεχειλώνουν τα όρια της φαντασίας μας στο καλύτερο ενήλικο καρτούν των τελευταίων ετών που δεν ξέρει και δεν θέλει να μάθει τι σημαίνει πολιτική ορθότητα. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved