Οι καλύτερες αντρικές προτάσεις για το binge watching του Ιουλίου

Γιατί να πας θερινό σινεμά ενώ μπορείς να καθίσεις σπίτι με κλιματισμό και streaming;

Στην καρδιά του θέρους οι θερμοκρασίες άνω των 30° είναι πλέον κανόνας, αλλά ο Αύγουστος και η άδεια είναι για την ώρα σε έναν πολύ μακρινό και βασανιστικό χρονικό ορίζοντα και κάπως πρέπει να γεμίσουμε δημιουργικά τα ζεστά μας βράδια. Ειδικά σε εκείνα τα πολύ ζεστά βράδια που το ποτό με φίλους δεν ακούγεται και τόσο διασκεδαστικό και το πρόγραμμα των θερινών κινηματογράφων δεν προσφέρει εκείνη τη σπίθα που θα μας ξεκουνήσει, το streaming είναι εκεί για να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Η σοδειά του Ιουλίου μπορεί να μην είναι ιδιαιτέρως πλούσια αλλά έχει τουλάχιστον το μεγάλο φινάλε του Stranger Things και ένα μεγάλο blockbuster με all star cast.

Stranger Things 

 

 

Η παρέα εφήβων που γέννησε ένα μεγάλο κύμα νοσταλγίας για τα 80s και μετέτρεψε τους nerds σε cool τυπάκια, επιστρέφει για το μεγάλο φινάλε. Τα δύο τελευταία επεισόδια της 4ης σεζόν θα έχουν μορφή τηλεταινίας και η συνολική τους διάρκεια θα είναι σχεδόν 4 ώρες. Ήρθε επιτέλους η ώρα να μάθουμε όλα τα μυστικά της ρίζας του κακού που ταλαιπωρεί το Hawkins για πάνω από μισό αιώνα και φυσικά το μυστήριο της ύπαρξης της Eleven. Η ανακοίνωση του τέλους της σειράς έχει ήδη δημιουργήσει σύνδρομο στέρησης στο φανατικό κοινό και ευτυχώς οι παραγωγοί τη σειράς αντιστάθηκαν στο ξεχείλωμά της με 2-3 σεζόν ακόμα. Όμως το κοινό δεν θα μείνει χωρίς καθόλου Stranger Things, έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα υπάρξουν πάνω από ένα spin off και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το Stranger Things θα μείνει κοντά μας για αρκετά χρόνια ακόμα.  

Resident Evil

 

 

Το θρίλερ επιβίωσης σε έναν μετααποκαλυπτικό κόσμο επιστρέφει και αυτή τη φορά δεν είναι video game, αλλά ούτε και ταινία. Η σειρά Resident Evil θα έχει 8 επεισόδια και διαδραματίζεται στο 2036. Η Jade Wesker συνεχίζει την τρομερή της προσπάθεια για επιβίωση σε έναν πλανήτη που επικρατεί το χάος, τα αιμοδιψή ζόμπι, ένας θανατηφόρος ιός και φυσικά η σατανική Umbrella Corporation. Ειδικά με την τελευταία οι παρτίδες αναμένεται να γίνουν ακόμα περίπλοκες όταν μάθει το ρόλο που έπαιξε σε αυτήν ο πατέρας της. 

The Gray Man

 

 

Αυτή είναι η πολυαναμενόμενη άφιξη του μήνα η οποία με 200 εκ δολάρια budget είναι και η ακριβότερη παραγωγή του Netflix. Το cast είναι κανονική dream team με Ryan Gosling, Chris Evans, Ana De Armas, Billy Bob Thornton κ.α. και η πλοκή είναι κατασκοπευτική. Ένας πρώην πράκτορας της CIA βγαίνει από τη φυλακή και ένας άλλος τον κυνηγάει μέχρι να τον σκοτώσει σε ένα ντουέτο που οι ρόλοι του καλού και του κακού δεν είναι ξεκάθαροι. Στόχος της παραγωγής, κάτι που φαίνεται και από το budget, είναι το The Gray Man να γίνει σειρά ταινιών, κάτι μεταξύ James Bond και Jason Bourne. 

The Longest Night

 

 

Οι ισπανικές παραγωγές συναγωνίζονται πλέον στα ίσα τις κορεατικές για σειρές-κόλλημα και το Casa De Papel δεν ήταν ένα πυροτέχνημα. Το The Longest Night έχει κάποια στοιχεία από την προηγούμενη ισπανική επιτυχία με  ενόπλους να έχουν περικυκλώσει μια ψυχιατρική φυλακή με σκοπό να συλλάβουν έναν serial killer. Η μίνι σειρά αποτελείται από 6 επεισόδια και όλα περιγράφουν τη δράση μίας και μόνο νύχτας. Όπως καταλάβατε η πλοκή αναπτύσσεται σχεδόν σε πραγματικό χρόνο κάτι που σίγουρα θα προσφέρει ένα αγωνιώδες θέαμα προορισμένο να καταναλωθεί μονορούφι. 

Kung Fu Panda: The Dragon Knight

 

 

O Jack Black επιστρέφει στο σύμπαν του πιο μάχιμου panda και δανείζει για ακόμα μία φορά τη φωνή του στον Po. Αυτή τη φορά ξεβολεύεται από την ήσυχη ζωή του γιατί πρέπει να σώσει τον κόσμο από μια τεράστια καταστροφή και για τον λόγο αυτό θα βρει σύμμαχο τη Luthera, επίσης αρκούδα, αλλά βρετανική με πανοπλία ιππότη και τη φωνή της Rita Ora. Η νέα αυτή περιπέτεια του Po θα έχει τη μορφή σειράς και όχι ταινίας, άρα θα είναι αρκούντως χορταστική σε βιτριολικές ατάκες του Jack Black.

Bad Exorcist 

 

Bad Exorcist Seasons 1 2

 

Το πολωνικό νουάρ έχει αρχίσει να χτίζει αργά, αλλά αποφασιστικά το δικό του κοινό μέσα από το Netflix και όταν αυτό συνδυάζεται με μεταφυσικά στοιχεία, το ενδιαφέρον μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. To Bad Exorcist όμως δεν είναι το τυπικό νουάρ, είναι ένα ενήλικο cartoon που δίνει τη σατιρική πλευρά του είδους με άθφονο αυτοσαρκασμό και έναν εξορκιστή που δεν είναι τόσο καλός με τους δαίμονες, εκτός κι αν του δώσουν πολλά λεφτά σαν κίνητρο. 

My Daughter’s Killer

 

AAAABVxTl9Xr71NDFBEFi2tKjZ2BnTxioSo1C9VfUeZwEZ 2C6bqjp q7XjLKkQH3aO dU0nWn3JRXKIIjLurvNtpGFo3KuzCQguq Kl

 

Σε μια συνέχεια των ντοκιμαντέρ The Staircase και A Murder in West Cork, το My Daughter’s Killer εξιστορεί την πραγματική ιστορία ενός πατέρα που προσπαθεί να φέρει αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη τον φονιά της κόρης του. Η γραφειοκρατία της έκδοσης κατηγορούμενων και οι νόμοι της εποχής άφησαν ελεύθερο τον πατριό της κόρης του, δολοφόνο και κατά συρροή βιαστή, με αποτέλεσμα ο πατέρας να φτάνει μέχρι το σημείο του σχεδιασμού της απαγωγής του προκειμένου να βρεθεί αντιμέτωπος με τις δικαστικές αρχές.

Valley of the Dead

 

 

Υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα δροσερό θρίλερ με ζόμπι για ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ; Το να είναι αυτό το θρίλερ εποχής και από χώρα που δεν έχουμε συνηθίσει. Το Valley of the Dead διαδραματίζεται στην Ισπανία, την εποχή του εμφυλίου. Όπως όλοι ξέρουμε οι Ναζί έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του ισπανικού εμφυλίου και κάπου εδώ έχετε καταλάβει ότι θα δούμε μία ακόμα παραγωγή με Ναζί ζόμπι γιατί όσα κι αν έχουμε δει δεν είναι αρκετά. Ένα ιατρικό πείραμα των Ναζί που διεξάγεται στην Ισπανία πάει στραβά και τα ζόμπι ξαμολιούνται στην ισπανική ύπαιθρο και κάποιος πρέπει να τα μαζέψει. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved