Οι καλύτερες αντρικές προτάσεις για το binge watching του Ιουνίου

 Τι καλό θα δούμε τον Ιούνιο σε Disney+ και Netflix.

Πλούσια η συγκομιδή του Ιουνίου για τις πλατφόρμες streaming δικαιολογώντας έτσι τον τίτλο του μήνα θεριστή ακόμα και για τις τηλεοπτικές παραγωγές. Μιλώντας για πλατφόρμες streaming, αξίζει να αναφέρουμε ότι μαζί με την ήδη υπάρχουσες πλατφόρμες έχουμε την άφιξη του Disney+ που φέρνει με το βάρος της υπογραφής του μια σειρά από μεγάλες παραγωγές και φυσικά όλο το σύμπαν των Star Wars δίνοντας αφορμές για ακόμα μεγαλύτερο και συχνότερο binge watching. 

Εκτός από τη μίνι σειρά Obi-Wan Kenobi θα δούμε το πολυαναμενόμενο Rise, ενώ το Netflix μας φέρνει την τελευταία σεζόν των Peaky Blinders. Έχουμε επίσης φοβερό και τρομερό Adam Sandler και άλλα πολλά που θα δούμε ευθύς αμέσως.  

Spiderhead

 

 

Σε ένα υποθετικό μέλλον οι κατάδικοι θα έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν την ποινή τους αν δεχτούν να υποβληθούν σε ιατρικά πειράματα. Οι Jurnett Smollett και Miles Teller είναι δύο από αυτούς που δέχονται να συμμετάσχουν και παίρνουν ψυχοτρόπα φάρμακα. Τα πειράματα παίρνουν περίεργη τροπή καθώς ο υπεύθυνος του προγράμματος που τον υποδύεται ο Chris Hemsworth είναι μάλλον ένας σαδιστής και οι κατάδικοι προσπαθούν να γλιτώσουν από το βασανιστήριο. Για να δούμε πώς θα ανταποκριθεί στον ρόλο του κακό ο συνήθως καλός Hemsworth.

 

Obi-Wan Kenobi

 

 

Κάθε εβδομάδα θα βγαίνει στον αέρα και από ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς που ενώνει τις δύο μεγάλες τριλογίες Star Wars. H πλοκή της σειράς ξεκινάει 10 χρόνια μετά το Episode III και την καταστροφή των Jedi. Ο Obi Wan Kenobi τότε ξεκινάει τον μοναχικό του δρόμο προς αποκατάσταση της Δημοκρατίας απέναντι σε έναν Darth Vader που δυναμώνει συνεχώς. Φυσικά τα μεγάλα ονόματα των Ewan McGregor και Hayden Christensen που επιστρέφουν στους ρόλους που είχαν και στην τριλογία δίνει ακόμα περισσότερους πόντους ως προς την επισημότητα της σειράς για την ένωση των δύο τριλογιών. 

Hustle

 

 

Θυμάστε τη γροθιά στο στομάχι του Adam Sandler με το Uncut Diamonds; Ετοιμαστείτε για έναν δεύτερο γύρο. Όχι, δεν πρόκειται να δούμε κάποιο sequel, αλλά επιστρέφει με μια ταινία αφιερωμένη στα underdogs. Αυτή τη φορά υποδύεται έναν ξοφλημένο scouter του ΝΒΑ που ανακαλύπτει το νέο μεγάλο ταλέντο του μπάσκετ στο εξωτερικό. Το πρόβλημα είναι ότι ο παίκτης έχει ένα μάλλον σκοτεινό παρελθόν κι έτσι ο Sandler πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να πείσει την ομάδα να τον πάρει γιατί στο μεταξύ τον έχει φέρει ήδη στην Αμερική χωρίς να το ανακοινώσει σε κανέναν.

Ms Marvel

 

 

Συνήθως με τις ταινίες με υπερήρωες συμβαίνει το εξής: Βγαίνει στους κινηματογράφος, πάει καλά γίνεται ένα sequel και βγαίνει και μια σειρά σε prequel. Ε αυτή τη φορά θα γίνει ανάποδα. Πριν βγει η ταινία The Marvels θα δούμε το Ms Marvel και κυρίως θα δούμε το πώς απέκτησε το φοβερό αυτό κορίτσι τις υπερδυνάμεις του όσο ήταν ακόμα ένα ακόμα απλό κορίτσι που προσπαθούσε να προσαρμοστεί σε μια δύσκολη εφηβεία.

Borgen - Power and Glory

 

 

Η δανέζικη σειρά που κάνει τα αμερικανικά και βρετανικά πολιτικά θρίλερ να μοιάζουν με παιδικό πρόγραμμα, επιστρέφει. Αυτή τη φορά η υπουργός εξωτερικός Νούμπορ καλείται να αντιμετωπίσει μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση όταν μια γεώτρηση για πετρέλαιο στη Γροιλανδία κινδυνεύει να εξελιχθεί σε διεθνή κρίση με παίκτες πολύ μεγαλύτερους από τη Δανία. Το πολιτικό θρίλερ με τα νουάρ στοχεία έχει πλέον και ισχυρές δόσεις οικολογίας και γεωπολιτικής κι έτσι το Borgen παραμένει φρέσκο και επίκαιρο για ακόμα μία σεζόν. 

Rise 

 

 

Εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν και αποκτούν έντονο ελληνικό χαρακτήρα. Μια οικογένεια μεταναστεύει από τη Νιγηρία στην στην Ελλάδα και προσπαθεί με χίλιες δυο δυσκολίες να μεγαλώσει τα παιδιά της. Πουλώντας CD και σουβενίρ παλεύει να τα βγάλει πέρα και πάντα με τον φόβο της απέλασης. Τα παιδιά της οικογένειας προσπαθούν να ξεφύγουν από τη μιζέρια της δύσκολης ζωής παίζοντας μπάσκετ. Είναι καλοί σε αυτό, τόσο καλοί που λίγα χρόνια μετά τρια από αυτά θα έχουν από ένα δαχτυλίδι πρωταθλητή του NBA, μιλάμε φυσικά για την οικογένεια Αντετοκούνμπο. 

Peaky Blinders 

 

 

Η τελευταία σεζόν των Peaky Blinders έρχεται για τελευταία φορά στο Netflix, ως σειρά τουλάχιστον. Ζούμε πια στο τέλος της Ποτοαπαγόρευσης και ο Thomas Shelby πρέπει να κινηθεί γρήγορα. Βλέπει στο όπιο τη νέα του επενδυτική ευκαιρία, όμως αυτό βάζει σε κίνδυνο την πολιτική του καριέρα. Στον δρόμο του θα βρεθεί κι ένα παλιός γνώριμος με σκοτεινό και απειλητικό παρελθόν, όμως αυτή τη φορά θα αναγκαστεί να συμμαχήσει μαζί του.

The Martha Mitchell Effect

 

 

Τι γίνεται όταν μια σύζυγος υπουργού βγαίνει να πει την αλήθεια για ένα σκάνδαλο μεγατόνων; Όταν η Martha Mitchell βγήκε να μιλήσει να μιλησει για το σκάνδαλο Watergate, η κυβέρνηση του Richard Nixon δεν μπόρεσε να τη σκοτώσει για να τη φιμώσει, όμως προσπάθησε να τη βγάλει τρελή. Δεν ήταν η πρώτη φορά που μια γυναίκα βγαίνει «τρελή» για να τη φιμώσουν, όμως αυτή τη φορά η επιχείρηση είχε τη σφραγίδα μιας κυβέρνησης και την οργάνωση των μυστικών της υπηρεσιών.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved