Έχεις λίγο χρόνο για το trailer του The Lucky Logan του Σόντερμπεργκ;

Τσάνινγκ Τέιτουμ και Άνταμ Ντράιβερ ετοιμάζονται για ένα χύμα «Ocean's 11».

Μπορεί ο Στίβεν Σόντερμπεργκ να θύμισε λίγο πρόεδρο Εδεσσαϊκού ως προς το αν αποχωρεί ή όχι οριστικά από το σινεμά, καθώς στην αρχή είπε σταματάω, μετά όπως εκείνοι είπαν να γυρίσει, αυτός τότε ήθελε, μετά εκείνοι είπαν δεν θέλουμε εμείς, μετά εκείνος είπε έρχομαι και εκείνοι είπαν έλα και με εκείνα και με τα άλλα, φέτος το καλοκαίρι περιμένουμε τη  μεγάλη επιστροφή του, ύστερα από 4 χρόνια απουσίας, με το The Logan Lucky.

Εδώ και λίγες ώρες έχει κυκλοφορήσει το πρώτο του trailer.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τον Τσάνιγνκ Τέιτουμ, τον Άνταμ Ντραίβερ (που παίζει έναν μονόχειρα μπάρμαν) και την Ρίλεϊ Κιού. Υποδύονται τρία αδέλφια που προσπαθούν να ξορκίσουν μια παλιά οικογενειακή κατάρα και για το λόγο αυτό οργανώνουν μια τεράστια ληστεία στο περιθώριο του Coca-Cola 600 race.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα πιο χύμα και χαβαλεδιάρικο «Ocean's 11», όπως πολύ εύκολα μπορείς να καταλάβεις από το trailer, ενώ ρυθμός, φωτογραφία και μουσική, μάλλον δεν θα μας κάνουν να βαρεθούμε. Κοντολογίς: Ο Σόντενμπεργκ μάς δίνει υπόσχεση για 2 ώρες γνήσιας διασκέδασης, ιδανικής για τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου.

Στο καστ βρίσκουμε επίσης τους Ντάνιελ Κρεγκ, Χίλαρι Σουάνκ, Κάθρον Ουότερσον και Κέιτι Χολμς.

Το The Logan Lucky θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 18 Αυγούστου.

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved