Θα βλέπουμε τον θεούλη Φιλ Ντάνφι τουλάχιστον μέχρι το 2019

Το Modern Family θα συνεχιστεί για δύο ακόμα κύκλους.

Εντάξει, το Modern Family δεν είναι από τις σειρές με τις οποίες, ξέρεις, παθιάζεται κανείς. Δεν είναι από αυτές που πυροδοτούν συζητήσεις επί συζητήσεων, ούτε αποκτούν στρατιές ορκισμένων φαν. Παρόλα αυτά, μόνο χαρά μπορούμε να νιώσουμε με την ανακοίνωση ότι θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το 2019 –θα συμπληρώσει δηλαδή 10 σεζόν.

Μιλώντας για φαν, οι μόνοι ορκισμένοι φαν του Modern Family είναι οι φαν της Σοφίας Βερρρρργκάαααραμου –δηλαδή όλοι μας (θέλω να πιστεύω).

ezgif 3 db0367b164

Και μπορεί να μην είναι καν το πιο ευφυές sitcom που παίζει εκεί έξω, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι μια πολύ καλή και επιτυχημένη (5 συνεχόμενα Emmy στην κατηγορία της καλύτερης κωμικής σειράς) σειρά. Είναι 20λεπτα χαπάκια ευφροσύνης, ιδανικά για το κλείσιμο μιας κουραστικής μέρας που δεν έχεις κουράγια να δεις κάτι που απαιτεί την απόλυτη προσήλωσή σου.

Κι ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια σειρά που δικαίωσε την ύστερη τηλεοπτική καριέρα του Εντ Ο’ Νιλ, ο οποίος κατάφερε (κινηματογραφικά το είχε ήδη κάνει) να ξεφύγει από το βαρύ και πλατύ ίσκιο του Αλ Μπάντι. Μια σειρά που απαρτίζεται από ένα παρά πολύ καλό και δεμένο καστ και παρά το σχετικά απλό φορμά της δεν είναι καθόλου εύκολο να το μεταφέρεις (ακόμα προσπαθούμε να ξεχάσουμε το «Μοντέρνα Οικογένεια» του Mega).

Και κυρίως έχει αυτό τον υπέροχο τύπο, τον πατέρα που όλοι θέλουμε να γίνουμε, τον Φιλ Ντάνφι.

Για όλους αυτούς τους λόγους μόνο χαρά μπορούμε να νιώσουμε για τους τουλάχιστον δύο ακόμα  κύκλους που θα δούμε στην οθόνη μας. Και για αυτό κλείνουμε με λίγο ακόμα Ντάνφι.

giphy 4



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved