Όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για τον 7o κύκλο του Game of Thrones

Σε προετοιμάζουμε για το χαμό που θα γίνει χωρίς spoiler και άλλα δαιμόνια.

Κουράγιο παιδιά γιατί ο 7ος κύκλος αργεί ακόμη. Έχουμε πάρει ήδη μία πρώτη κρυάδα που η σειρά θα προβληθεί μέσα στο κατακαλόκαιρο, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την κρυάδα που αναμένεται να κατέβει πέρα από το Τείχος και να διαλύσει το Westeros. Κοινώς ζόρικα τα πράγματα.

Με αφορμή αυτή τη σκέψη και την καινούργια σεζόν που ολοένα και πλησιάζει, παραθέσαμε 4 απλές σκέψεις για το τι πρόκειται να δούμε στη νέα σεζόν. Μην ανησυχείτε δεν κάνουμε spoilers, απλά παραθέτουμε στοιχεία.

Και η νύχτα στο Game of Thrones είναι σκοτεινή και γεμάτη τρόμο. 

O αγαπημένος χυλόπιτας όλων ίσως επιστρέψει

jorah mormont

Αυτός ο Jorah Mormont μόνο προβλήματα έχει δημιουργήσει. Και παρότι έφτασε μέχρι την προδοσία για τη βασίλισσα του, έκανε ότι μπορούσε για να ξανακερδίσει την εύνοια της. Μετά όμως το περιστατικό στο Greyscale, όπου τώρα αργοπεθαίνει μετά την «μόλυνση», το στόρι αναμένεται να επικεντρωθεί στην προσπάθεια του Jorah να μείνει ζωντανός, αλλά παράλληλα να βρεθεί στο πλευρό της Dany όταν ξεσπάσει ο πόλεμος. Σε κάθε περίπτωση, η εμφάνιση του στην 7η σεζόν αναμένεται να είναι από τα σιγουράκια.

Και με τον Gendry τι γίνεται;

36180ce0 28eb 0134 0ca9 0a0b9a139ea7 768x511

Την τελευταία φορά τον αφήσαμε να κάνει κουπί. Μέχρι τώρα θα μπορούσε να έχει γυρίσει 2 φορές το Westeros κωπηλατώντας. Ο Gendry δεν είναι απλά ένας πιτσιρικάς. Είναι ο μπάσταρδος γιος του Robert Baratheon και αυτό σημαίνει πως το βασιλικό αίμα τρέχει στις φλέβες του – χώρια που μπορεί να διεκδικήσει μέχρι και τον θρόνο. Το σίγουρο είναι πως ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει, ο Joe

Υπάρχει όμως και ένας χαρακτήρας-έκπληξη

Game of Thrones Season 6 trailer b

Ο λόγος για τον Βρετανό ηθοποιό Jim Broadbent που τον γνωρίσαμε στα Harry Potter μέσα από τον ρόλο του καθηγητή Horace Slughorn. Δεν ξέρουμε κάτι για τον ρόλο του, πέρα του ότι πρόκειται να ενσαρκώσει έναν χαρακτήρα που θ’ αλλάξει την μοίρα του Βορρά – τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η παραγωγή. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για έναν βετεράνο του Αγγλικού κινηματογράφου που αναμένεται να δώσει πόνο.

Θα υπάρχει άλλη μία μεγάλη μάχη

battle of the bastards Jon Snow 640x427

Και αν νόμιζες πως την είδες με την Μάχη των Μπάσταρδων, ετοιμάσου να γίνει της μουρλής. Και δικαιολογημένα. Έχουν την Dany που έρχεται από την Ανατολή και που, λογικά, θα περάσει πρώτα από το Pyke για μα γονατίσει τον Euron Greyjoy. Έχουμε την Cersei που ετοιμάζεται να αναλάβει τον ρόλο του Χίτλερ κατακτώντας τα πάντα, όταν την ίδια στιγμή ο Jon Snow πρέπει να αμυνθεί τόσο από τον Νότο και τα στρατεύματα του King’s Landing, όσο και από τον Βορρά όπου οι νεκροζωντανοί Wild Walkers ολοένα και πλησιάζουν. Αν δεν γίνει τώρα χαμούλης πότε θα γίνει; 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved