Ζακ Γαλυφιανάκη, πόσο μεγάλο τρολ είσαι;

Ένα βίντεο με το παρ' όλιγον ντουέτο John Legend και St. Vicent το αποδεικνύει.

Για τον John Legend και τη St. Vincent μπορείς να πεις πολλά, ειδικά για εκείνη, που, αέρινη και εύθραυστη, μας έχει κλέψει την καρδιά (με την ευκαιρία, δίνουμε υπόσχεση να επανέλθουμε), αλλά, τέλος πάντων, αν θες να γίνεις λακωνικός μπορείς απλώς να αναφέρεις της 11 Grammy που έχουν κερδίσει συνολικά οι δυο τους.

Για τον Ζακ Γαλυφιανάκη και να θες δεν μπορείς να γίνεις λακωνικός. Μιλάμε για κωμικό από τους λίγους που μπορεί να βγάλει αστείο από το τίποτα. Και όντως ένα «τίποτα» ήταν η πρόβα του Legend και της St. Vicent για το ντουέτο τους στο R&B standard «Lovin you». Με την ευκαιρία, άκου για τι ποίημα μιλάμε…

Οι δύο καλλιτέχνες ηχογραφούσαν τη δική τους συμμετοχή για ένα συλλογικό album το «7-inches for Planned Parenthood» που θα κυκλοφορήσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Μέχρι που αποφάσισε να εισβάλλει ο Ζακ και να τους κάνεις μερικές παρατηρήσεις για το πώς θα πρέπει να το ηχογραφήσουν. Εκείνοι προσπαθούσαν να εφαρμόσουν τις συμβουλές του, εκείνος έπαιζε ένα ακορντεόν (!) που κύριος οίδε πού το βρήκε και στο τέλος τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και πολύ καλά.

Δες και θα καταλάβεις



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved