Το νέο trailer του All Eyez On Me θα σε κάνει να λατρέψεις τον 2Pac

Την ίδια στιγμή που μετά από 21 χρόνια βγαίνουν στην επιφάνεια τα ονόματα των πιθανών δολοφόνων του.

Η ταινία All Eyez On Me, με τον πρωτοεμφανιζόμενο Demetrius Shipp Jr. στον ρόλο του Tupac Shakur, είναι ξεκάθαρα από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του φετινού καλοκαιριού. Όσοι αγάπησαν το hip hop της Δυτικής Ακτής αλλά και όσοι εκτίμησαν τον 2pac για την προσφορά του στη μουσική, πρόκειται να την λατρέψουν. Αναμένεται να δούμε όλη την πορεία του θρύλου της rap από τα σχολικά χρόνια μέχρι τα πρώτα βήματα στην μουσική, την φυλακή και την πορεία προς την δόξα. Και το νέο trailer θα σε πείσει πως είναι μία ταινία που αξίζει να δώσεις τον χρόνο σου.

Αξίζει να αναφερθεί πως φέτος, 21 χρόνια μετά την δολοφονία του τραγουδιστή, ο δικηγόρος του Suge Knight, του άλλοτε ισχυρού άντρα της DeathRow Records,  δήλωσε πριν λίγες μέρες πως o Κnight γνώριζε επί χρόνια τους δολοφόνους του Tupac και επέλεξε να μην μοιραστεί ποτέ την πληροφορία. Υποστηρίζει πως πίσω από την δολοφονία βρισκόταν η πρώην γυναίκα του, Sharitha Golden καθώς και ο άλλοτε επικεφαλής της ασφάλειας της DeathRow Records, Reggie Willis Jr.  Δήλωσε πως στόχος ήταν να βγει από την μέση ο Tupac και στη συνέχεια ο Knight, για να πάρουν τον έλεγχο της δισκογραφικής.

Η γυναίκα του αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά το μυστήριο γύρω από την δολοφονία του συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved