Ο Littlefinger στον τέταρτο κύκλο του Peaky Blinders

Ετοιμάσου για δολοπλοκίες στην Αγγλία του Μεσοπολέμου.

Αν πιστέψατε πως το καστ της επικείμενης τέταρτης σεζόν του Peaky Blinders δεν θα είχε εκπλήξεις, μάλλον ποντάρατε λάθος. Μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα και την ανακοίνωση για την συμμετοχή του Adrien Brody, ένας ακόμη διάσημος θα αποτελέσει μέλος του καστ. Αυτό εδώ το «σκουλήκι».

Και ναι, τον λέμε σκουλήκι γιατί αν είσαι από τους πιστούς φίλους του Game of Thrones, ξέρεις ποιος είναι ο Littlefinger και πως όπου περπατά χορτάρι δεν φυτρώνει. Ο Αidan Gillen, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Littlefinger, είναι η νέα «μεταγραφή» για την dream team του Steven Knight χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ακόμη τι ρόλο θα βαράει -κυριολεκτικά- στη σειρά. Ελπίζουμε μόνο να μην πρέπει να υποδυθεί και πάλι τον ρουφιάνο.

Αξίζει ωστόσο να αναφέρουμε πως ένα πρόσωπο που επιστρέφει στη σειρά, είναι και  η Charlotte Riley που θα υποδυθεί ξανά την εκπαιδεύτρια αλόγων May Carleton – την γνώρισες στη δεύτερη σεζόν.

Υπομονή μέχρι τον Οκτώβρη αδέρφια. Μέχρι τότε απολαμβάνουμε λίγη καλή μουσική από το Peaky Blinders.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved