Αγάπη μου, συρρίκνωσα το Breaking Bad!

Ένας μικρός θεός «έκοψε κι έραψε» ολόκληρη τη σειρά και την έκανε ταινία 2 ωρών!

Για να χαρίσεις απλόχερα το κλικ σου σε αυτό εδώ το αρθράκι, δύο τινά συμβαίνουν: είτε είσαι από εκείνα τα αρρωστάκια που έλιωσαν παρακολουθώντας με θρησκευτική ευλάβεια τους 5 κύκλους του Breaking Bad, είτε είσαι από τα άλλα, τα πιο περίεργα, αρρωστάκια, που για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο δεν έχουν παρακολουθήσει ποτέ τους ΟΥΤΕ ΕΝΑ επεισόδιο. 

Στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους πρώτους, ενώ την ίδια στιγμή βροντοφωνάζουμε στους δεύτερους : «ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΩΡΕ! ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!»

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ένας τύπος που έδωσε πολύ πόνο προκειμένου να εξυπηρετήσει και τα δύο γκρουπ. Ένας τύπος που ανήκει προφανώς σε εκείνους που όχι απλά έχουν δει το Breaking Bad αλλά ενδεχομένως να είχαν ξεχάσει για κάποιο διάστημα της ζωής τους τι σημαίνει μίλκο και τυρόπιτα εξαιτίας του ανελέητου binge-watch.

Τι έκανε; Έκατσε και δημιούργησε μια δίωρη ταινία η οποία συμπυκνώνει τα βασικά κεφάλαια της σειράς, βοηθώντας έτσι όσους την έχουν δει να φρεσκάρουν τη μνήμη τους, αλλά κι εκείνους που την αποφεύγουν, να πάρουν τουλάχιστον μία γεύση από την περιπετειώδη ζωή του Walter White και την μετατροπή του από έναν φιλήσυχο καθηγητή χημείας σε έναν πανίσχυρο λόρδο των ναρκωτικών που πλημμύρισε με μεθαμφεταμίνη όλο τον ντουνιά. 

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, απέχεις ένα play button απόσταση από το να το απολαύσεις. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved