Τρέξε! Έφτασε το τρέιλερ του Alien:Covenant

Μαμά μου. Φοβάμαι. Πολύ.

Ωπ, τι έχουμε εδώ; Ναι, ναι και όμως, καλά κατάλαβες. Τρειλεράκι για το νέο Alien! Η καλύτερη «μανούλα» του διαστήματος είναι και πάλι κοντά μας και θα ξαμολήσει τα παιδάκια της να μας κυνηγήσουν –ή πιο συγκεκριμένα την ομάδα αστροναυτών που ηγείται ο «πολύς» Michael Fassbender.

Η σειρά ταινιών Alien κερνάει απλόχερα sci-fi τρόμο από το 1979. Ξεκίνησε σε πολύ περισσότερο κλειστοφοβικά τοπία, εξελίχθηκε, άφησε ιστορία και έναν οδηγό know-how για το πώς να κατασκευάσεις εφιαλτικά τοπία στο διάστημα. Μπορεί να μας απογοήτευσε με το prequel, το Prometheus (2012), επανέρχεται όμως φέτος δριμύτερη με το Alien: Covenant που συνεχίζει την ιστορία από εκεί που την άφησε η προηγούμενη ταινία.

alien covenant

Με αυτή εδώ την αφίσα που βλέπεις και μια προτροπή-μοτό για τον θεατή: ΤΡΕΞΕ.

Covenant στα αγγλικά θα πει σύμφωνο, συμβόλαιο. Σίγουρα ο αγαπημένος Ridley Scott, ο οποίος έχει αναλάβει στις δύο τελευταίες ταινίες ξανά τα σκηνοθετικά ινία, δεν έχει κλείσει κάτι τέτοιο με την επιτυχία, όμως έχει ακόμα την εμπιστοσύνη μας ότι μπορεί να καταφέρει ξανά. Και να μας δώσει άλλη μία αξέχαστη τρομακτική εμπειρία τον ερχόμενο Μάιο.

Το trailer είναι πολλά υποσχόμενο. Αρκεί μία ατάκα για να σε βάλει στο κλίμα. Από μία ηθοποιό ακούγεται η φράση: «Το ακούτε αυτό; Δεν ακούγεται τίποτα, ούτε πουλιά, ούτε ζώα. Τίποτα». Προφανώς, είναι η γνωστή σιωπή πριν σκάσει η «μανούλα των Αλιεν» και η φάση μετατραπεί σε καταιγίδα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved