Fast & Furious: Συντονιστείτε για το μεγαλύτερο live streaming του trailer που έγινε ποτέ!

Με το μεγαλύτερο event που διοργανώθηκε ποτέ για την παρουσίαση τρέιλερ ταινίας, παρουσιάζεται στο κοινό η πρώτη γεύση της νέας ταινίας της αγαπημένης κινηματογραφικής σειράς αυτοκινητιστικής δράσης, Fast & Furious, από την Universal Pictures. Το πρώτο τρέιλερ του Fast & Furious 9 παρουσιάζεται την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στο Μαϊάμι και οι αναγνώστες του Ratpack.gr έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν απευθείας, μέσω live streaming!


Πρόκειται για «το γεγονός της χρονιάς», ένα τεράστιο πάρτι, με τη συμμετοχή όχι μόνο όλων ανεξαιρέτως των πρωταγωνιστών της νέας ταινίας, αλλά και με αγαπημένους τραγουδιστές που μετείχαν σε αυτό ή σε παλιότερα επεισόδια της σειράς. Την παρουσίαση του event έχει αναλάβει η «δική μας» επιτυχημένη τηλεπαρουσιάστρια στις ΗΠΑ Μαρία Μενούνος μαζί με έναν εκ των πρωταγωνιστών, τον Ταϊρίζ Γκίμπσον, που υποδύεται τον Ρόμαν Πίρς. Φυσικά και θα είναι παρών ο μεγάλος πρωταγωνιστής Βιν Ντίζελ, ενώ επίσης θα πάρουν μέρος οι Μισέλ Ροντρίγκες , Τζορντάνα Μπρούστερ, Τζον Σίνα και η αγαπημένη από τη σειρά Game of Thrones, έμπιστη της Καλίσι, Νάταλι Εμάνουελ!

ASD

Η μεγάλη έκπληξη έρχεται με τα ονόματα της μουσικής που θα απογειώσουν το πάρτι, καθώς Cardi B, Wiz Khalifa, Charlie Puth, Ozuna και Ludacris θα πάρουν τα μικρόφωνα και θα ερμηνεύσουν τεράστιες επιτυχίες τους, που αναδείχθηκαν μέσα από τις ταινίες – φαινόμενο του Fast & Furious. Μεταξύ αυτών, το «See You Again» των Charlie Puth και Wiz Khalifa που γράφτηκε για τον αδικοχαμένο πρωταγωνιστή Paul Walker, που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, λίγο πριν ολοκληρώσει τα γυρίσματα του Fast & Furious 7, ενώ θα προβληθούν highlights από όλες τις προηγούμενες ταινίες της σειράς.

Μέχρι τη στιγμή που το live streaming θα είναι on air, και μέσα από το Ratpack.gr, πάρτε μία «γεύση» για το τι πρόκειται να δείτε:

 

 

 

 

Μεγάλος «πρωταγωνιστής» του event, που θα περιλαμβάνει «κόκκινο χαλί» όπως όλες οι μεγάλες εκδηλώσεις στις ΗΠΑ, θα είναι φυσικά το πρώτο τρέιλερ του Fast & Furious 9.

Στις 31 Ιανουαρίου, στις 22.00 ακριβώς, συντονίσου στο Ratpack.gr και… get ready to hit the road all over again!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved