Αποκεφαλισμοί, ιππότες και μεσαιωνικές μάχες στο πρώτο trailer του The King

H ιστορία του Ερρίκου του 5ου είναι γραμμένη με αίμα και 100 χρόνια πόλεμο.

Ήταν το medieval δράμα που είχε ανακοινώσει το Netflix ότι θα έφερνε στους δέκτες μας και επιτέλους το κάνει με το πρώτο trailer του The King, σε σκηνοθεσία David Michod. Με μία καλή ματιά, θα μπορούσες να πεις ότι βρήκες κάτι σε στυλ Game of Thrones για να σου κρατήσει παρέα.

 

 

Σε σενάριο του David Michod και του Joel Edgerton -με τον τελευταίο να πρωταγωνιστεί και στη σειρά- η ταινία παρουσιάζει την άνοδο του Ερρίκου του 5ου στο θρόνο της Αγγλίας. Είναι ο βασιλιάς που ξεκίνησε εκ νέου τον Εκατονταετή Πόλεμο με τη Γαλλία, που συγκρούστηκε με τον πατέρα του που βρισκόταν σε νευρική κρίση και που ο θρίαμβος του στη μάχη του Αζινκούρ οδήγησε τον Σαίξπηρ να γράψει ολόκληρο θεατρικό έργο. Ο υποψήφιος για Όσκαρ Timothee Chamelet ενσαρκώνει το νεαρό βασιλιά, με τον Joel Edgerton να υποδύεται τον αλκοολικό ιππότη και πολεμικό μέντορα του βασιλιά John Falstaff. Στη ταινία συμμετέχουν επίσης οι Robert Pattinson, Sean Harris, Ben Mendelsohn και Lily-Rose Depp.

 

 

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να κάνει το ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 2 Σεπτεμβρίου και το Netflix αναμένεται ακόμη να ανακοινώσει την κυκλοφορία του.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved