Το «The Discovery» είναι το επόμενο sci-fi διαμάντι του Netflix

Και μας μιλάει για τον έρωτα στη μετά θάνατον ζωή.

Το Netflix συνεχίζει να προελαύνει και συνεχίζει να βαδίζει με επιτυχία πάνω στην sci-fi πεπατημήμενη πλέον αρχίζει να διαμορφώνει και την εντελώς δική του ταυτότητα, δίνοντας έμφαση στις sci-fi παραγωγές. Μετά λοιπόν τη σουξεδάρα του «Stranger Things» και το κατά γενική ομολογία αμφιλεγόμενο «The OA», που έσωσε στις καθυστερήσεις την παρτίδα, ετοιμάζεται να λανσάρει μια ταινία που καταηγοροποιείται στο ίδιο genre, το «The Discovery». Οκ, αυτό το ξέραμε. Αυτό που δεν ξέραμε είναι το πότε.

Η ταινία, λοιπόν, είναι προγραμματισμένη να ανέβει αποκλειστικά στην πλατφόρμα στις 31 Μαρτίου και από τα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα πρόκεται για ένα sci-fi ρομάντζο που θα διαδραματίζεται σε έναν κόσμο που έχει αποδειχθεί η ύπαρξη της μετά θάνατον ζωής. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το πιο κοινό χόμπι των ανθρώπων είναι η αυτοκτονία. Δεν σου αρέσει η ζωή που ζεις, την τερματίζεις και τζογάρεις για μια καλύτερη μοίρα την επόμενη. Αρρωστημένη κατάσταση, έτσι;

Αν τα νέα για την πλοκή σου φαίνονται ενδιαφέροντα, μείνε λίγο μαζί μου για να σου πω για το cast. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε ίσως το πιο όμορφο κορίτσι της διπλανής πόρτας, την Rooney Mara, και τον Jason Segel (υποδύθηκε εξαιρετικά τον «δύσκολο» Ντέιβιντ Φότερ Ουάλας στο «Τέλος της Διαδρομής»). Επίσης, θα δούμε και τους Jesse Plemons, Riley Keough και *φωνή Χ. Αλευρόπολου mode on* τον φφφφφοβερό Robert Redford, κυρίες και κύριοι *φωνή Χ. Αλευρόπολου mode off*.

Πέρα από τα παραπάνω δεν γνωρίζουμε πολλά περισσότερα, όμως και αυτά μια χαρά είναι για να τσιμπήσουμε. Το πρωταγωνιστικό δίδυμο, μάλιστα, αποπνέει μια κάπως πειραγμένη ερωτική χημεία. Με άλλα λόγια, δεν περιμένεις από αυτούς τους δύο να είναι ένα τυπικό ζευγάρι, ακόμα και για τα μέτρα και σταθμά ενός τόσο παράδοξου κόσμου, όπως είναι αυτός του «The Discovery».

Το σενάριο υπογράφεται από τον Justin Lader και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Charlie McDowell, ο οποίος (μαζί με τον Lader) πριν από λίγα χρόνια μας είχε χαρίσει το διαμαντάκι «Αυτός που Αγαπώ», ενώ έχουμε δει το όνομα του και σε μερικά επεισόδια του «Silicon Valley».

Να πούμε και ένα καλό λόγο για την εξαιρετική επιλογή του «Only and Lonely» από τον Roy Orbison που ακούγεται στο trailer; Να πούμε.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 31 Μαρτίου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved