Έχουμε ημερομηνία για το «Space Jam 2»

Bugs Bunny και LeBron James στην ίδια ομάδα.

Ακούγονταν φήμες εδώ και πολύ καιρό ότι το «Space Jam», η ταινία  όπου τα Looney Tunes και ο Michael Jordan ένωσαν τις δυνάμεις τους για έναν αγώνα μπάσκετ κόντρα στα τέρατα του Danny DeVito θα επέστρεφαν ξανά στον κινηματογράφο ωστόσο ποτέ δεν επιβεβαιωνόταν κάτι επίσημο.

Θυμάσαι ποιοι έπαιζαν σε εκείνη την ταινία;

 

 

Τα χρόνια πέρασαν, ο Jordan σταμάτησε την καριέρα του, ωστόσο ο Bugs Bunny φαίνεται πως βρήκε νέο συμπαίκτη. Τον LeBron James.

O «βασιλιάς» βρίσκεται πλέον στο Los Angeles και από τη στιγμή που το Hollywood είναι μια στάση απόσταση με το... λεωφορείο, είναι έτοιμος να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία της Warner Bros με σκηνοθέτη των Ryan Coogler (Black Panther).

Θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα καθώς ανακοινώθηκε πως η επίσημη πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου του 2021, ωστόσο και μόνο στην ιδέα ότι θα δούμε ξανά μπασκετική πανδαισία αλά Looney Tunes, αξίζει την αναμονή.

Επιπλέον το ότι φημολογείται ότι την εμφάνισή του στην ταινία θα κάνει και ο «Air Jordan», είναι μια είδηση που σίγουρα μας κάνει να την περιμένουμε με ανυπομονησία.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved