Το ναυάγιο του Τιτανικού γίνεται αξιοθέατο

Τα tours θα ξεκινήσουν μέσα στο 2019 ωστόσο η τιμή του εισιτηρίου είναι αποθαρρυντική για τις τσέπες μας.

Παρότι το ναυάγιο του Τιτανικού βρίσκεται στα 3.700 μετρά από το 1912, οι επιστήμονες έχουν κατορθώσει λίγα πράγματα όσον αφορά την εξερεύνηση του. Και αυτό φέτος πρόκειται να αλλάξει με το ξεκίνημα του Titanic Survey Expedition, με τους επιστήμονες να θέλουν να ερευνήσουν τόσο την θαλάσσια ζωή γύρω από το ναυάγιο όσο και τους χώρους του πλοίου που μπορούν να εξερευνηθούν.

Μία ματιά στην αληθινή ιστορία του Τιτανικού.

Κάπου εδώ μπαίνουμε όλοι εμείς. Γιατί σε συνεργασία με την Cookson Adventures, θα διανεμηθούν μερικές θέσεις και για όλους όσοι ενδιαφέρονται να δουν από κοντά τόσο το ναυάγιο, όσο και τις ζωντανές 3D απεικονίσεις που θα ετοιμάσει η ερευνητική ομάδα για να δείξει πώς ήταν τα δωμάτια του Τιτανικού στις δόξες του.

Το κάθε εισιτήριο για 2 ανθρώπους κοστίζει περίπου 105 χιλιάδες δολάρια, αλλά δεν θα αρκεστείς μόνο στο tour. Μετά από αυτό θα σε περιμένει και το ακριβές μενού που έτρωγαν οι επιβάτες του 1912, το οποίο περιλαμβάνει από φιλέ μινιόν με φούα γκρα και λάδι τρούφας, ψητή πάπια με σάλτσα μήλου και σοκολατένια eclairs με Γαλλική κρέμα βανίλιας. Τέλος, όλα αυτά, τα συνοδεύει ένα μπουκάλι σαμπάνιας Heidsieck του 1907 στο οποίο κανείς δεν θα έλεγε όχι.

Πάντως αν το λέει η ψυχούλα σου να ταξιδέψεις στην άβυσσο και σου περισσεύουν, μπορείς να κλείσεις θέση εδώ. Και αν απορείς πως ήταν ο Τιτανικός, σου έχουμε τις παρακάτω φωτογραφίες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved