Τα καλύτερα σποτάκια του φετινού Super Bowl

Πέντε βιντεάκια που σεβάστηκαν το ξενύχτι μας.

Ποιος είδε το Super Bowl 53 τα ξημερώματα της Δευτέρας και δεν μετάνιωσε το ξενύχτι του. Με τελικό σκορ 13-3 υπέρ της παρέας του Brady, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως ήταν ο χειρότερος, από άποψη θεάματος, τελικός στην ιστορία του NFL.

Όχι σαν αυτόν του 2018.

Υπάρχει κάτι που να κρατάμε από τη χτεσινή μεγάλη βραδιά, πέραν του πρωινού νταγκλαρίσματος σήμερα στη δουλειά; Προφανώς οι διαφημίσεις.

 

waaa

 

Ακούγεται αστείο ωστόσο είναι μια μεγάλη αλήθεια ότι το θέαμα ήταν τόσο κακό που πολλές φορές περίμενες το timeout και τις διαφημίσεις προκειμένου να δεις κάτι καλό. Για να είμαστε δίκαιοι βέβαια τα σποτάκια του Super Bowl κρύβουν πάντα κάτι καλό, όπως καλή ώρα ένα μεγάλο event που έρχεται ή τρέιλερ κάποιας σπουδαίας ταινίας.

Στο Ratpack (δυστυχώς) ξενυχτίσαμε αλλά μαζέψαμε τα καλύτερα του Super Bowl 53 και στα παρουσιάζουμε παρακάτω:

 

1. Τι δουλειά έχει ο Sir Gregor Clegane σε εκδήλωση της Bud Light;

Υπάρχει περίπτωση να γίνει Super Bowl χωρίς κάτι... λίγο από «Game of Thrones»; Καμία. Σε μια κονταρομαχία με επίσημη χορηγό την… Bud Light, το Βουνό από το Game of Thrones κάνει έφοδο και όχι μόνο κατατροπώνει τον εχθρό αλλά φέρνει και τους δράκους μαζί του. Ο τελευταίος κύκλος της σειράς του ΗΒΟ είναι πραγματικά πολύ κοντά πλέον.

 

 

 

2. Η Stella Artois προειδοποιεί: Δύο ταινίες του παρελθόντος έρχονται ξανά στη ζωή;

Λένε ότι η μπίρα ενώνει τον κόσμο. Όταν λοιπόν η Sarah Jessica Parker, σχωράτε μας η Carrie Bradshaw από το «Sex and the City»- παραγγέλνει τη διάσημη μπίρα όλο το μαγαζί αναστατώνεται. Και εκεί που λες ότι δεν πάει χειρότερα, μπαίνει μέσα ο «Dude» του «The Big Lebowski» -a.k.a. Jeff Bridges- και το κτίριο κοντεύει να γκρεμιστεί. Μήπως πρόκειται για μια προειδοποίηση ότι δυο διάσημοι χαρακτήρες θα είναι σύντομα ξανά στη μεγάλη οθόνη;

 

 

 

3. Οι Avengers θα έλειπαν;

Η μπλοκμπαστεριά του σινεμά ταιριάζει γάντι με την απόλυτη μπλοκμπάστερ βραδιά του αθλητικού κόσμου. Οι διάσημοι υπερήρωες της Marvel ετοιμάζονται για αντεπίθεση στον Thanos καθώς οι μέρες για το «Avengers: Endgame» λιγοστεύουν επικίνδυνα.

Κάναμε και ανάλυση για το συγκεκριμένο τρέιλερ.

 

 

 

4. Μπελάδες για τον Buzz Lightyear στο «Toy Story 4»

Άλλη μια ταινία-σταθμός βρίσκεται στα σκαριά με το τέταρτο επεισόδιο τoυ franchise. Ο Woody ο καουμπόης και Buzz Lightyear βρήκαν επιτέλους την Bo Peep σε ένα λούνα παρκ ωστόσο ο αγαπημένος μας αστροναύτης δείχνει να τα έχει βρει μπαστούνια. Παρόλα αυτά του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα αποδράσει.

 

 

 

5. Το Super… Brawl των 100 χρόνων

Και κλείνουμε με κάτι σχετικό από American Football. Το φετινό Super Bowl ήταν ιστορικό καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια του NFL. Όπως μπορείς να δεις -αν και καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να μην ξέρεις κανέναν- στην τελετή για τον έναν αιώνα της λίγκας ήταν μαζεμένα όλα τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος. Πού να κρατηθούν ήρεμοι όμως... 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved