Όσο συχνότερα πηγαίνεις για μπύρες, τόσο πιο ευτυχισμένος γίνεσαι

Μία έρευνα που μίλησε στην καρδιά μας.

Καλά τα νέα αδέρφια. Από εδώ και στο εξής, μην αισθανθείτε ποτέ ξανά μειονεκτικά αν σας αρέσει να χτυπάτε εκείνα τα ποτάκια μετά τη δουλειά. Ειδικότερα, φαίνεται πως όσες περισσότερες φορές τα χτυπάτε, τόσο το καλύτερο. Μία έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, αναφέρει πως οι «τακτικές» επισκέψεις στις pubs και τα μπαρ μας κάνουν πιο κοινωνικούς και ευτυχισμένους.

Όλα αυτά χάρη στις ενδορφίνες που απελευθερώνονται με την κατανάλωση αλκοόλ και μας κάνουν πιο κοινωνικούς και χαμογελαστούς. Δεν είναι λοιπόν μόνο το συναίσθημα ικανοποίησης της δίψας. Είναι μία τίμια προσπάθεια για να έρθουν οι άνθρωποι πιο κοντά, ακόμη και αν έχουν κοπανήσει μία σειρά από υποβρύχια. Ο χαβαλές, τα χαμόγελα, οι ιστορίες και το ζεστό κλίμα που φέρνει μαζί του το ποτό, φαίνεται πως μας βοηθάει να γίνουμε πιο κοινωνικοί. Τα βάλαμε οπότε κάτω και σκεφτήκαμε πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε την έξοδο για ποτά από δω και στο εξής.

 

Οπωσδήποτε ποτά μετά τη δουλειά

Μια χαρά είναι οι ποτάρες μετά το γραφείο και όπως έχει αποδειχτεί βοηθούν τους συναδέλφους στις μεταξύ τους σχέσεις. Όχι υπερβολές ωστόσο καθότι εύκολα μπορούν να γίνουν παρεξηγήσεις και ειδικά αν έχει έρθει μαζί και το αφεντικό.

Περισσότερα σφηνάκια

Γιατί το τίμιο υποβρύχιο δεν απογοήτευσε ποτέ κανέναν. Ένωσε τον κόσμο και τον έκανε μία μεγάλη αγκαλιά. Χάρη σε αυτά έχεις καταλήξει πάμπολλες φορές να τα πίνεις με την διπλανή παρέα, ακόμη και όταν δεν ξέρεις κανέναν από αυτούς. Το ποτό ενώνει τον κόσμο.

Τα ματς αποκλειστικά σε μπιραρίες

Ναι εντάξει, μπορεί να γουστάρουμε την άπλα του σαλονιού και την θαλπωρή του δωματίου μας, αλλά που είναι η παραδοσιακή αντροπαρέα που βγαίνει να δει τον αγώνα σε μαγαζιά; Ακόμη και οι καφετέριες δείχνουν τα ντέρμπι και σερβίρουν μια χαρά αλκοόλ. Τέρμα το μέσα παιδιά, όλοι έξω. Ακόμη και αν χάσει η ομάδα θα είσαι πιο ευτυχισμένος.

Επένδυσε στο συνοικιακό μπαρ

Είναι αυτό που βρίσκεται στον πιο πάνω δρόμο, αλλά δεν πας επειδή είναι καμμένο. Αηδίες. Το ποτό είναι ποτό. Κάποιες φορές σε χρειάζεται και το χρειάζεσαι με την παρέα σου. Δεν λέμε να μην μαζευτείτε στο σπίτι για ταινία και delivery, αλλά υπάρχει πάντα χρόνος για μία μπιρίτσα. Και πριν και μετά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved