Αποκλειστικά στο Ratpack το πρώτο κλιπ της νέας ταινίας «Spider-Man: Στο Αραχνο-Σύμπαν».

Ο Peter Parker είναι ο τύπος πίσω από τον ήρωα της Marvel, ο φρουρός της Νέας Υόρκης, ο ερωτοχτυπημένος με την Mary Jane Watson, ο καλύτερος γείτονας που μπορούσες να ζητήσεις. Λοιπόν ξέχνα αυτά που ήξερες. Πλέον ο Άνθρωπος Αράχνη έχει άλλη μορφή. Δεν είναι φωτογράφος της Daily Bugle, είναι έφηβος και πάει σχολείο. Δεν ζει στο Queens, αλλά στο Brooklyn. Με λίγα λόγια δεν είναι ο Peter Parker, είναι ο Miles Morales. Ναι καλά άκουσες.

Οι δημιουργοί των «Lego Movie» και «21 jump Street», Phil Lord και Chris Miller αλλάζουν εντελώς το σύμπαν του ήρωα φέρνοντας την animation εκδοχή του σε μια ιστορία πολύ διαφορετική από αυτή που περίμενες. Ο Αφροαμερικανός/Λατίνος λοιπόν Miles Morales προσπαθεί να προσαρμοστεί στο καινούριο ιδιωτικό σχολείο του Μανχάταν.

 

 s

 

Η ζωή του δυσκολεύει ακόμα περισσότερο όταν τον δαγκώνει ραδιενεργή αράχνη και αποκτά υπερδυνάμεις. Την ίδια ώρα όμως ο δαιμόνιος Kingpin έχει κατασκευάσει έναν πυρηνικό επιταχυντή  που ανοίγει την πύλη σε άλλα παράλληλα σύμπαντα, έλκοντας διαφορετικές εκδοχές του Spider-Man στον κόσμο του Miles. Και κάπως έτσι μπλέκει με τον αυθεντικό (ναι τον Peter Parker) ο οποίος κουρασμένος πλέον από τα τόσα χρόνια δράσης, θα αποτελέσει τον μέντορα του νεαρού ήρωα.

Ο Miles θα μάθει να αποδέχεται τις προκλήσεις και τις ευθύνες ενός υπερήρωα, ενώ θα καταλάβει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να φορέσει τη μάσκα του ήρωα και να αναλάβει δράση για καλό σκοπό.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood (Μεταγλωττισμένο, με υπότιτλους και σε 3D).

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved