Στο πρώτο teaser του Witcher είδαμε κάποιον που μοιάζει στην Daenerys με αναβολικά

Henry Cavill, κρίμα, κρίμα, κρίμα...

Η ανακοίνωση ότι το Witcher έρχεται στην μικρή οθόνη, ήταν ένα απρόσμενο όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Περιμέναμε σίγουρα κι άλλους τίτλους από το διάσημο παιχνίδι, όχι όμως μία τηλεοπτική σειρά. Να όμως λοιπόν που υπό την αιγίδα του Netflix έγινε πραγματικότητα.

Και το πρώτο teaser είναι γεγονός.

 

 

Λοιπόν, δεν θέλουμε να κοιτάμε τον γάιδαρο στα δόντια, αλλά μετά την εμφάνιση του Cavill στο teaser, το πρώτο πράγμα που μας ήρθε στο μυαλό, είναι αυτός εδώ ο κορίτσαρος του Game of Thrones.

 

Daenerys Targaryen thumb

 

Που δεν το λες και καλό, γιατί ο Geralt μοιάζει λες και είναι Targaryen. Όχι διόρθωση, είναι σαν να έχεις ξεκολλήσει την φάτσα της Daenerys και να έχεις ράψει πάνω εκείνη του Cavill.

Δεν ξέρουμε αν αυτή η εμφάνιση θα είναι και η τελειωτική του χαρακτήρα, αλλά πού είναι οι ουλές και το μάτι το κιτρινωπό ρε παιδιά; Δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι δεν υπήρξε ΕΝΑΣ άνθρωπος σε αυτή την παραγωγή που να είπε ότι ο Cavill είναι σαν την Daenerys με αναβολικά; Και ακόμη και αν στοχεύουν να προσθέσουν λεπτομέρειες στον χαρακτήρα, γιατί βγάζεις τέτοιο teaser να ξενερώσεις τον κόσμο;

 

sd34

 

Περιμέναμε την σειρά το 2020, αλλά το promo του Cavill μιλάει για το 2019. Ο Θεός μαζί μας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved