Ο Robb Stark πέθανε, ζήτω ο James Bond

Μάντεψε για ποιο ρόλο κυνηγούν τον Richard Madden.

Πόνεσε η ψυχούλα μας με τον Κόκκινο Γάμο. Οι Lannisters; Τσογλάνια ανέκαθεν. Όμως οι Freys είναι ένα μάτσο σιχαμένοι προδότες. Και ότι ο Robb Stark έφυγε τόσο άδικα και μπαμπέσικα, κανένας φαν του Game of Thrones δεν το έχει χωνέψει ακόμα.

 

Αν εξαιρέσεις κάτι κουλές ταινίες ρομαντικοκουλτούρας που έχει συμμετάσχει έκτοτε, ο Richard Madden έχει κάνει και άλλες τίμιες εμφανίσεις στην μικρή οθόνη αλλά κυρίως στο θέατρο όπου έπαιξε μέχρι και Μάκβεθ. Ίσως όμως το πιο highlight της καριέρας του μετά το Game of Thrones, να είναι η τηλεοπτική σειρά του BBC Bodyguard, που υποδύεται έναν αστυνομικό που αναλαμβάνει να προστατέψει την Γενική Γραμματέα της Βρετανικής κυβέρνησης. Όσοι δεν το έχετε δει, να το δείτε οπωσδήποτε γιατί «κέντησε».

 


Φαίνεται όμως πως αυτός ήταν ο ρόλος που έβαλε την ιδέα στο μυαλό της Barbara Broccoli, που έκτοτε ακούγεται πως είναι ο μόνος ηθοποιός που σκέφτεται για τον ρόλο του 007. Ο Madden άλλωστε έχει αποδείξει πως μπορεί να χειριστεί πρωταγωνιστικούς ρόλους και δεν τα πάει καθόλου άσχημα με τις σκηνές μάχης – χώρια που είναι και Σκωτσέζος όπως ο James Bond. Όλα αυτά από την εφημερίδα Sun, που αναφέρει ότι σύμφωνα με συνεργάτες της Broccoli, ο πιτσιρικάς αποτελεί σοβαρό υποψήφιο για τον επόμενο James Bond. Προσωπικά, αυτή η επιλογή δεν μας χαλάει καθόλου.

Πάντως η 25η ταινία του 007 θα κάνει την πρεμιέρα της στις 14 Φεβρουαρίου (μέρα που βρήκανε) του 2020. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved