Ηρωίδες της Disney μεταμορφώνονται σε πράκτορες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

Να μια θηλυκή παραλλαγή του Μίκυ Μυστήριο.

Έχασαν την αθωότητά τους; Ναι. Έχασαν τη θηλυκότητά τους; Σίγουρα όχι. Αυτός άλλωστε ήταν και ο σκοπός του Astor Alexander. Να τους προσδώσει μυστήριο και σκοτάδι στο βλέμμα, στο ύφος, στην εμφάνιση, μαζί όμως και αρκετή σαγηνευτική σεξουαλικότητα μέσα από τη μεταμόρφωσή τους σε πράκτορες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ντυμένες στα αστυνομικά πρότυπα της εποχής, λίγο πιο σεξουαλικά από τα καθιερωμένα συμβατικά, κρατώντας όπλα ή και σπαθιά.

Έτσι βγάζει το ψωμί του ο εικονογράφος από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόνια, ο οποίος παίρνει τις πριγκίπισσες της Disney με τα όμορφα χρωματιστά, παραμυθένια τους φορέματα και τις μετατρέπει σε ηρωίδες μυστηρίου.

Κάτι σαν το «Μίκυ Μυστήριο» σε θηλυκό. 

Η σειρά λέγεται «Noir Princesses» και σάς συστήνεται στις παρακάτω φωτογραφίες:

 

 

 

ou're συνήθιζαν να βλέπουν πριγκίπισσες Disney σε όμορφα φορέματα σε fairylands πολύ μακριά. Ωστόσο, χάρη στον Astor Alexander, ανεξάρτητο εικονογράφο από το Σαν Ντιέγκο, Καλιφόνια, πρόκειται να μάθετε ότι αυτές οι φανταστικές κυρίες φαίνονται υπέροχα σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον.

Το "Noir Princesses" είναι μια εκπληκτική σειρά απεικονίσεων με έναν αρκετά αυτονόητο τίτλο. Διαθέτει - το έχετε μαντέψει! - Οι πριγκίπισσες της Disney ως badass noir χαρακτήρες. Είναι ένα "κομψό" είδος εγκλήματος, με έμφαση στις κυνικές συμπεριφορές και τα σεξουαλικά κίνητρα. Οι πρωταγωνιστές φαντασίας Noir είναι συνήθως αυτοκαταστροφικοί, ασχολούμενοι με διεφθαρμένα νομικά, πολιτικά ή άλλα συστήματα. Οι ιστορίες τους οδηγούν συχνά και σε καταστάσεις απώλειας-απώλειας.

Ο Astor έχει καταγράψει τέλεια την αισθητική και την ατμόσφαιρα του είδους διατηρώντας παράλληλα τις ξεχωριστές προσωπικότητες των πριγκίπισσες. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να τις συναντήσετε και πείτε μας τι πιστεύετε στα σχόλια



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved