Πώς θα ήταν γνωστοί ήρωες της Disney αν ζούσαν το 2017

Το αναρωτήθηκε ένας illustrator και σχεδίασε την απάντηση.

Ο Σίμπα να δίνει –αιχμαλωτισμένος- παραστάσεις σε τσίρκο. Η Τζασμίν σε ρόλο θυμωμένης νοικοκυράς να σκουπίζει το μαγικό χαλί, ενώ ο Αλαντίν με το Τζίνι παίζουν video games. games. Ο Πινόκιο να βγάζει άκοπα μια σέλφι μαζί με τον Τζεπέτο.

Ο illustrator Tom Ward αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα. Να φέρει γνωστούς ήρωες από τις κλασικές ταινίες της Disney στο σήμερα. Και αν το πείραμα έχει ενδιαφέρον για ταινίες όπως το Lion King και το Alladin που προβλήθηκαν στα μέσα των 90’s, φαντάσου τι συμβαίνει για άλλες ταινίες όπως το Βιβλίο της Ζούγκλας και το Dumbo που γυρίστηκαν πριν από 60 χρόνια.

Για την ακρίβεια, ο Ward φαντάστηκε πώς θα ήταν και τι θα έκαναν σήμερα αυτοί οι ήρωες. Με άλλα λόγια πώς θα φαίνονταν συναφείς με τον κόσμο έτσι όπως τον ξέρουμε σήμερα, το 2017.  

«Αναρωτήθηκα τi θα έκανε σήμερα ο Σίμπα ή ο Τίγρης (σ.σ. από το Winnie the Pooh). Άραγε σήμερα οι άνθρωποι θα άφηναν ένα ιπτάμενο αγόρι (σ.σ. ο Πίτερ Παν) να εισβάλει στο διαμέρισμά τους», εξηγεί ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Οι απαντήσεις που έδωσα με βοήθησαν ώστε να φτιάξω αυτά τα illustrations. Ας πούμε, ακόμα και ένα μαγικό χαλί χρειάζεται ένα καλό πέρασμα με την ηλεκτρική πού και πού ή, για παράδειγμα, είναι βέβαιο ότι ο Πινόκιο θα χρησιμοποιούσε τη μύτη του για σέλφι στικ.

Στην γκάλερι που ακολουθεί θα δεις πώς απεικονίζει στο σήμερα όλους τους γνωστούς ήρωες της Disney.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved