Η ανατριχιαστική μεταμόρφωση του Christian Bale για να παίξει τον Dick Cheney

Τσέκαρε φωτογραφίες και ξέχνα τον Bruce Wayne που αγάπησες.

Είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους ηθοποιούς της εποχής μας. Ο Christian Bale είναι από τα βαριά χαρτιά του Hollywood αυτή τη στιγμή και αποδεδειγμένα μπορεί να παίξει τα πάντα. Από δράμα και action figures έως κωμωδία και θρίλερ. Από τον «Machinist» στο «Prestige» και από το «American Hustle» στο «Dark Knight».

Ο Βρετανός έχει μεγάλη γκάμα στο ρεπερτόριό του και είναι από τους λίγους που βάζουν ακόμα και το κορμί του στη «φωτιά».

Βασικά, να τι εννοούμε:

 

christian bale the machinist gif 4

 

Μέχρι σήμερα είναι ο μόνος ηθοποιός ο οποίος έχει υποβάλλει το σώμα του σε τόσο μεγάλες δοκιμασίες καθώς έχει μεταμορφωθεί ουκ ολίγες φορές από λεπτός σε χοντρό, ύστερα σε ντούκι και τούμπαλιν. Και κάτι τέτοιο έκανε και τώρα.

Μόνο που αυτή τη φορά δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τον εαυτό του. Και όλα αυτά για να παίξει στην ταινία «Vice» που υποδύεται τον Dick Cheney, τον επί μία οκταετία (2001-09) αντιπρόεδρο τον ΗΠΑ. Κυκλοφόρησε και teaser τρέιλερ μάλιστα για το έργο.

 

 

Ο Bale μπορεί να έφαγε τόνους παγωτό και να ανακάλυψε το αντι-καπιλαρίν για το «American Hustle», ωστόσο σε αυτή την ταινία  θα είναι πραγματικά αγνώριστος. Πώς ήταν ο Gary Oldman στο «The Darkest Hour» ως Winston Churchil; 10 φορές πιο αγνώριστος.

Τσέκαρε παρακάτω


Πόσο πιο Dick Cheney ΡΕ ΔΙΑΟΛΕ;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved