«Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή» επιστρέφει γκαφαδότερη

H αποκάλυψη του κινηματογραφικού Μαχόνεϊ που μας γέμισε με αισιοδοξία.

Είναι από τις ταινίες εκείνες που σου προκάλεσαν άπειρο γέλιο. Στο άκουσμά της και μόνο ένα μικρό χαμόγελο ξεφεύγει από τα χείλη και δικαιολογημένα. Το «Police Academy» -στα ελληνικά η «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή»- είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της κινηματογραφικής κωμωδίας, όπως άλλωστε και οι χαρακτήρες της.

Ένας και ένας όλοι τους. Toυς θυμάσαι;

 

Ο πιο διάσημος εξ αυτών, ο Mahoney (Steve Guttenberg) φρόντισε να μας φτιάξει τη διάθεση, καθώς από μια κουβέντα με έναν φαν του στο Twitter προέβη στη μεγάλη αποκάλυψη.

«Η νέα ταινία [Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή] έρχεται σε λίγο καιρό, δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, αλλά σύντομα θα έχετε νέα!», αναγκάζοντας τους 30 plus χρήστες του ίντερνετ να ανάψουν καπνογόνα

Δύο τα ενδεχόμενα τώρα: Ή ο Guttenberg μάς δουλεύει χοντρά ή οφείλουμε να προετοιμαζόμαστε για άπειρες γκάφες στο 8ο κεφάλαιο της σειράς.

 

police

 

Το αν θα είναι reboot ή η συνέχεια κανείς δεν το γνωρίζει. Θα ήταν ωραίο, πάντως, να ξαναβλέπαμε τους αγαπημένους μας χαρακτήρες στο ρόλο που τους σημάδεψε, ωστόσο χωρίς τον Hightower -ο θηριώδης Bubba Smith απεβίωσε το 2011- το παρεόνι δεν θα είναι το ίδιο.

Όπως και να έχει σύντομα θα έχουμε νέα. Α ρε Mahoney τι φωτιές μας έβαλες...

 

mahione



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved