Φωτογραφίζει τους επιβάτες για να αποδείξει πόσο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ κοντά στην πόλη πετάνε τα αεροπλάνα

Όταν νομίζεις πως μονάχα εσύ βλέπεις τους άλλους...

Θυμάσαι εκείνα τα βράδια που λειτουργούσε το πρώην ανατολικό αεροδρόμιο στο Ελληνικό κι εσύ τα άκουγες να πετάνε πάνω από το κεφάλι σου και το μόνο πράγμα που σκεφτόσουν ήταν αν θα σε βρουν οι διασώστες όταν το αεροπλάνο «καρφωθεί» στην ταράτσα του σπιτιού σου;

Ε, κάτι παρόμοιο προφανώς είχε καρφωθεί και στο μυαλό ενός Αμερικανού που ζει στο Queens. O λόγος για τον David Rothenbergh ο οποίος είδε και απόειδε με τις χαμηλές πτήσεις στη γειτονιά του και είπε να κάνει κάτι γι' αυτό. 

Πήρε, λοιπόν, τη σούπερ ντούπερ φωτογραφική του με το εξαίσιο ζουμάρισμά της και ξεκίνησε να φωτογραφίζει τις προσγειώσεις-απογειώσεις από το γειτονικό LaGuardia της Νέας Υόρκης. Με έκπληξη συνειδητοποίησε ότι με την κατάλληλη επεξεργασία μπορούσε όχι απλά να εστιάσει σε λεπτομέρειες του αεροσκάφους αλλά ακόμη και σε αυτά τα ίδια τα πρόσωπα που κοιτάζουν τον κόσμο αμέριμνα από τα φινιστρίνια. 

Το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς, ονομάζεται «Landing Lights Park» και στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείς να δεις ορισμένα από τα πλέον χαρακτηριστικά -και σκαλωματικά- στιγμιότυπά του.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved