Harry Potter: Αυτή η θεωρία καταρρίπτει τα όσα καλά θυμόμασταν για τον Dumbledore

Αφού την επιβεβαίωσε και η J.K. Rowling έχουμε θέμα.

Μπορεί πλέον να ασχολούμαστε με τον Newt Scamander, τα Φανταστικά Τέρατα και τα εγκλήματα του Grindelwald. Μπορεί να έχει περάσει κοντά μια επταετία από τότε που παίχτηκε το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας του Harry Potter (Οι Κλήροι του Θανάτου Μέρος 2ο) αλλά ακόμα και σήμερα πολλά ερωτήματα παραμένουν άλυτα στον κόσμο του μικρού μάγου.

Η μεγαλύτερη από όλες είναι αυτή για τους Κλήρους του Θανάτου και την ιστορία με τα τρία αδέρφια όταν πήγαν να ξεγελάσουν το Θάνατο. Ποιοι ήταν οι τρεις κύριοι, γιατί έκαναν το ταξίδι και τι ρόλο βαράνε στην ιστορία;

Για να σου φρεσκάρουμε τη μνήμη δες το βίντεο.

 

 
 
Με βάση αυτό που είδες ο Θάνατος ξεγέλασε τα δύο πρώτα αδέρφια προσφέροντάς τους απεριόριστη δύναμη με το ραβδί της Κουφοξυλιάς και το πετράδι της Ανάστασης την ώρα που ο τρίτος και πιο «γάτος» ζήτησε τον Αόρατο Μανδύα βρίσκοντας τον τρόπο να μη δει τα ραδίκια ανάποδα σε αντίθεση με τα αδέρφια του.

Κάπου εδώ λοιπόν κυκλοφόρησε η φήμη για τον αγαπημένο μας διευθυντή του Χόγκουαρτς, Albus Dumbledore ικανή να αλλάξει τα όσα (θετικά) πιστεύαμε για αυτόν. Διότι ενώ μέχρι σήμερα πιστεύαμε ότι ήταν ο ένας από τους τρεις αδερφούς, κυκλοφόρησε πρόσφατα πως είναι ο ίδιος ο Θάνατος.

 

wish

 

Μια τέτοια θεωρία θα μπορούσε να περάσει στα ψιλά, ωστόσο ένα τιτίβισμα από την αρχιτέκτονα της ιστορίας, J.K. Rowling ήταν αρκετή για να βάλει «φωτιά» στα μυαλά των φαν του Harry Potter.

 «Ο Dumbledore ως Θάνατος είναι η αγαπημένη μου θεωρία από φανς και βολεύει πολύ στην ιστορία» έγραψε η Rowling και πλέον όλοι αναρωτιόμαστε.

 

 

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως στα βιβλία ο Dumbledore είναι αυτός που δίνει τον τρίτο Κλήρο του Θανάτου, τον Αόρατο Μανδύα στον Harry. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved