Ο Tom Hardy χρειάστηκε 3 πρόσωπα για να χτίσει την ταυτότητα του Venom

Περιμένουμε πραγματάκια κύριε Eddie Brock.

Όλοι οι χαρακτήρες του σινεμά από κάπου προέρχονται. Εγκληματίες βασίζονται σε μανιακούς δολοφόνους και τρελάρες, ήρωες σε στρατηγούς και βασιλιάδες και πάει λέγοντας. Τύποι όμως όπως αυτός που καλείται να υποδυθεί ο Tom Hardy στο «Venom», χρειάζεται πολλές διαφορετικές γωνίες. Άλλωστε δεν μιλάμε για έναν απλό χαρακτήρα αλλά για δύο διαφορετικές προσωπικότητες που δημιουργούν ένα νέο σώμα. 

Στο Ratpack στήσαμε πάρτι όταν είδαμε το τελευταίο τρέιλερ.

Η νέα ταινία του μεγαλύτερου εχθρού του Spiderman είναι ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της Marvel αυτή τη στιγμή καθώς πέραν του σπουδαίου project και κοτζάμ Tom Hardy στον κεντρικό ρόλο, θα παρουσιάσει μια νέα μορφή του αντι-ήρωα. Αν και για να είμαστε ειλικρινείς θα επιχειρήσει να καθαρίσει όλη τη «σκόνη» που μαζεύτηκε μετά την τραγική παρουσία του στο «Spiderman 3» του Sam Raimi.

Δες εδώ χάλια.

 

vini

 

Ευτυχώς όμως ο Hardy είχε άλλα πρότυπα

Ο Βρετανός είναι από τους πρώτους που δεν γουστάραν στο ελάχιστο την ερμηνεία του προκατόχου του, Topher Grace και αποφάσισε να προσεγγίσει αλλιώς τον χαρακτήρα. Διάβασε κόμικς, είδε το καρτούν αλλά πήρε ιδέες και από άλλους τυπάδες. Ποιοι είναι αυτοί;

«Επειδή ο Venom είναι ουσιαστικά τρία διαφορετικά άτομα (Brock-Symbiote-Venom) έπρεπε να επηρεαστώ από τρεις ανθρώπους» δήλωσε σε συνέντευξή του στο Esquire.

«Η χιουμοριστική πλευρά του Eddie έχει κάτι από Woody Allen. Όταν τσαντίζεται την τρέλα του Connor McGregor και τέλος όταν είναι εκτός ελέγχου τα μπινελίκια του ράπερ Redman»

Αν όντως το έχει πάρει τόσο σοβαρά, τότε μόνο  σπουδαία πράγματα έχουμε να περιμένουμε στις 5 Οκτωβρίου. Τη μέρα δηλαδή που ο Venom θα έρθει επιτέλους στις αίθουσες.

 

vono

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved