ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ: Έβγαλαν στο σφυρί το Κάστρο των Tully

Ευκαιρία να κάνεις σπιτάκι σου το αληθινό Riverrun.

Δεν ντρέπεστε ρε; Το κάστρο των Tully ρε; Το οχυρό που έδωσε ο Blackfish την ζωή του ρε για να είμαστε σήμερα εμείς ελεύθεροι; Και όμως κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Έτσι συμπεριφέρεστε σε κάτι τόσο ιερό ρε σεις;

Τα νέα απλά, παιδιά. Το κάστρο του Game of Thrones, στο οποίο έγιναν τα γυρίσματα για το Riverrun το σπίτι των Tully, βγαίνει στο σφυρί. Και μάλιστα μόλις για 600.000 λίρες.

607 Blackfish and Tullys

 

Φυσικά διαφέρει αρκετά από όλο αυτό το medieval fantasy στο οποίο μας έχει συνηθίσει η σειρά. Ονομάζεται Godford Castle, χτίστηκε στα μέσα του 19ου αιώνα στην Βόρειο Ιρλανδία και έπαιξε και τον δικό του ρόλο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ως αποθήκη πυρομαχικών.  Έχει αναπαλαιωθεί το 2010 έχοντας 10 διαφορετικά δωμάτια διαθέσιμα, καθώς και υπαίθριους κήπους στις πολεμίστρες του για να ατενίζεις προς το νέο σου βασίλειο.

Δεν παύει ωστόσο να είναι και το μέρος που ο Robb Stark αποκεφάλισε τον Rickard Karstark και το μέρος που πολιόρκησε ο Jaime.

 

 

Δεν ξέρουμε ποιος το βγάζει στο σφυρί, αλλά μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ. Και ψάξτε για επώνυμο που να τελειώνει σε Frey ή Lannister. Δες και τις φωτογραφίες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved