18χρονη αφήνει μηνύματα συμπαράστασης σε γέφυρα, σώζει 6 άτομα που ήθελαν να αυτοκτονήσουν

Μια τεράστια αγκαλιά για την πιτσιρίκα.

Στην ηλικία της παρτάραμε και αράζαμε ανελέητα, η μόνη μας έγνοια ήταν το πού θα κανονίσουμε να βρεθούμε με τα φιλαράκια το βράδυ. Κανείς δεν μας λέει πως η 18χρονη Paige Hunter από την Αγγλία, δεν ακολουθεί το ίδιο modus vivendi, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως έχει καταφέρει να διαφοροποιηθεί από την υπόλοιπη πιτσιρικοσύνη προβαίνοντας σε μια κίνηση που αν μη τι άλλο δείχνει πως η ανθρωπότητα μπορεί να στηρίζεται σε άτομα σαν του λόγου της. 

Τι κάνει;

Σώζει ζωές. 

Πώς το κάνει;

Αφήνοντας στα κάγκελα της Wearmouth Bridge στο Σάντερλαντ της Αγγλίας 40 (μέχρι στιγμής) ραβασάκια συμπαράστασης τα οποία προτρέπουν τους εν δυνάμει αυτόχειρες, που συχνά-πυκνά επισκέπτονται τη συγκεκριμένη γέφυρα, να το ξανασκεφτούν. 

«Δεν είσαι μόνος»
«Μπορεί τα πράγματα να είναι δύσκολα, αλλά η ζωή σου έχει αξία. Είσαι μια ηλιαχτίδα σε έναν σκοτεινό κόσμο. Μην το κάνεις»
«Ο κόσμος θα είναι πολύ καλύτερος με εσένα μέσα σε αυτόν»
«Το να ζητήσεις βοήθεια δεν φανερώνει αδυναμία»
«Τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Συγκρατήσου»
«Δεν θα τελειώσει έτσι»
«Σταμάτα. Πάρε μια ανάσα. Υπάρχουν εναλλακτικές, υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που σε αγαπούν»
«Μην τα παρατάς. Όχι τώρα, όχι αύριο, ποτέ.»

Αυτά είναι μερικά μονάχα από τα ενθαρρυντικά μηνύματα που αφήνει στη γέφυρα. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, η πρωτοβουλία αυτή της Hunter έχει αποτρέψει τουλάχιστον έξι άτομα από το να προβούν στο απονενοημένο διάβημα και αυτός ήταν ο λόγος που πριν από μερικές ημέρες την τίμησε με ειδικό έπαινο. Τσεκάρετε ορισμένα στιγμιότυπα από τη δράση της στο φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved